Modne lekcije, ki smo se jih naučile od Carrie Bradshaw iz serije Seks v mestu

Težko je biti opazen, ne da tvegaš in Carrie Bradshaw iz filma Seks v mestu se je tega zavedala bolj kot kdorkoli drug. Minilo je že skoraj 14 let, odkar je bila na televiziji predvajana zadnja epizoda serije, vendar pa modni slog, ki ga je na malih ekranih upodobila Sarah Jessica Parker še vedno zakorninjen v današnjih trendih.

Med 11-centimetrskimi petkami, opaznimi potiski in vzorci ter, seveda, vsakdanjimi tutu krili, se modni vpliv Carrie še vedno močno čuti v današnji modi. Zagotovo mnoge med nami še vedno planiramo modne stajlinge tako, da se najprej vprašamo: Kaj bi naredila Carrie Bradshaw?

 

 

Čeprav nam Carrie na ekranih ne prikazuje več tedenskega odmerka modnega navdiha, pa to še vedno opravlja njena resnična osebnost Sarah, ki opravlja fenomenalno nalogo, da duh Carrie še vedno ohranja živ in zdrav na modnih ulicah.

V nadaljevanju si oglej pet najpomembnejših modnih lekcij, ki nas jih je Carrie naučila v letih predvajanja priljubljene serije.

#1: Ne boj se barv
Carrie se je le redko oblekla v nevtralne odtenke. Najraje je kombinirala živahne barve, ki so poživile vsak prostor in polepšale dan.

 

#2: Večplastno obleci neobičajne kose
Biseri in enostaven top? Krilo in klasična t-majica? Prava modna ikona, kakršna je bila Carrie, se nikoli ni bala spontanega kombiniranja in niti se ga ne bi smela ti.

 

#3: Investiraj v čevlje
Ko gre za obutev, vpliv Carrie Bradshaw še naprej prevladuje. Njena ljubezen do čevljev modnih oblikovalcev je tekom let kar praznila njeno denarnico, ampak hej, vedno je izgledala izjemno.

 

#4: Upaj si
Carrie ni sledila trendom – ona jih je postavljala. In kaj loči trendsetterja od tistih, ki trendom le sledijo? Neustrašna želja po izstopanju. Ko je Carrie eksperimentirala z voluminoznimi oblačili, njena želja nikakor ni bila, da bi se zlila z okolico. Subtilnost ni bila njena vrlina in prav zaradi tega jo občudujemo.

 

#5: Nič ni narobe, če se vzorci tepejo med sabo
Kombiniranje različnih vzorcov je kar malo strašljivo, ampak nihče ni ublažil našega strahu bolj kot gospodična Bradshaw. Carrie je nekdaj kaotični videz naredila eleganten.

Tell Us What You Think
0happiness0kiss0hilarious0embarrassed0indifferent0angry