Modne in lepotne skrivnosti za top videz

Da se lahko v lastni koži dobro počutimo, moramo biti zadovoljni tako s svojo notranjo kot z zunanjo podobo. In s samozavestjo ni popolnoma nič narobe! Seveda pa naj le-ta ostane v zdravih mejah in ne preraste v nadutost. Pametne ženske vedo, da je potrebnih zgolj nekaj modnih in lepotnih trikov, da pridobijo samozavest, ne da bi šle pod nož ali prejele popolno preobrazbo videza. Želiš izvedeti preproste skrivnosti do sreče? Beri naprej!

1. Samoporjavitveni spreji: če so dobri za obdobje kopalk, so dobri tudi za vsak dan
Seveda ni potrebno biti temnejši za 50 odtenkov od svojega naravnega tena polti, sprej uporabimo zgolj za izenačenje tena ali pa za prekrivanje belih nog, da bodo krila in oblekice na nas še lepše izgledale. Plus, svetli perlasti in bež odtenki bodo še lepše pristajali naši polti.

2. Popolni push-up modrček je obvezen kos garderobe
Dejstvo: ni se ti treba roditi s popolnim dekoltejem. Če nimaš dovolj denarja oz. si ne želiš plastične operacije, je dovolj že obisk trgovine s spodnjim perilom, kjer lahko najdeš popolni push-up modrček, ki ga ne boš čutila na sebi niti se ga ne bo opazilo po obleko.

3. Z vložki v čevljih boš celo noč hodila kot po modni pisti
Te 10-centimetrske petke res niso ravno najbolj udobni čevlji na celem svetu in verjetno se vse strinjamo, da je včasih pač treba žrtvovati svoja nežna stopala za modo, vendar to še nikakor ne pomeni, da moramo pri tem tudi trpeti. Da boš v petkah z lahkoto in samozavestno hodila kot po modni pisti s celo čredo luštnih fantov za sabo (in ne, kot da jih potrebuješ ob sebi za pomoč pri hoji!), si v čevlje vstavi gelne vložke. Malo nebeške mehkobe pod sprednjim delom stopala, kjer je pritisk največji, seveda ni nikoli odveč. Tako boš v petkah z lahkoto stala, hodila ali celo tekla naokoli in pri vsem tem izgledala, kot da si se rodila z njimi.

4. Z veliko okroglo krtačo ustvari velik volumen v laseh
Saj veš, kako dobro se počitiš, ko imaš dobro pričesko? Ko je vsak pramen las popolno oblikovan in lepo stoji na svojem mestu? Preprosto ustvarjaj tako pričesko dan za dnem z veliko okroglo krtačo, ki ti pomaga oblikovati pričesko in doda volumen lasem, katerega se, roko na srce, verjetno nobena ne brani, kajne?

5. Potrebuješ prepoznavni parfum
Pravzaprav si skoraj zmagala v življenju, ko tebi ljubo osebo, nek določen parfum takoj asociira nate. Najdi svojega.

6. Umetne so fantastične
Če so oči ogledalo duše, so trepalnice ogledalo zdravja. Poskrbi, da bodo oči izstopale (in pritegovale pozornost) s parom umetnih trepalnic. Koga briga, če greš samo na predavanja? Samozavestno plapolaj z njimi dan za dnem.