Modni nasvet: Kako z oblačili optično zožaš pas

Nisi najbolj zadovoljna s svojim pasom in bi ga rada optično zožala? Potem si na pravem mestu, saj ti danes razkrivamo, kako doseči popoln obseg pasu brez naporov. To je 8 kosov oblačil, ki optično zmanjšajo obseg pasu.

Karkoli z visokim pasom

Hlače z visokim pasom zgladijo in objamejo točno tista mesta, kjer je potrebno. Poišči krlo ali hlače, pri katerih ti pas sega nad popek, da pritegneš pogled na najožji del tvoje postave.

Navpične črte

Slišala si že, da te vodoravne črte navidez razširijo, nasprotna logika pa velja za navpične črte. Podaljšujoč motiv na bluzi ali majici te naredi bolj vitko, poleg tega pa je tudi zelo v koraku z modo.

Široke hlačnice

Široka silhueta spodaj dela čudeže z ustvarjanjem kontrasta med ozkim pasom in širšimi hlačnicami. Poišči par kulotk ali hlač, ki imajo zelo prostorne hlačnice ter se zapenjajo malenkost višje, saj boš s tem poudarila najožji del tvojega telesa.

‘Peplum’ silhueta

Klasična silhueta iz 1940. je med nami že desetletja – in to z dobrim razlogom. Lepo objame in zoža pas, pod njim pa se nadaljuje v ohlapno tkanino, ki poudari (ali navidez ustvari) ženstvene obline.

Poslovna obleka s temnejšim blagom pri straneh

Najprej opažen na kopalkah, ta modni trik pritegne pozornost na osrednji del telesa in naredi tvojo postavo navidez ožjo in v obliki peščene ure. Ah, ti čudežni dizajni.

Obleka na preklop

Zaradi Diane Von Furstenberg je ta videz popularen že od leta 1970 in je do danes postal že kultna klasika. Prilegajoča obleka na preklop z V-dekoltejem bo naredila čudeže na tvoji postavi.

Prepasan plašč

Čas je za trenčkot! Ali sploh obstaja boljši način za ožanje pasu kot prepasati plašč najožjem delu tvoje postave?

Ali pa samo dodaj pas

Absolutno najlažji način za videz popolne peščene ure? Pas, s katerim zapneš hlače okoli najožjega dela tvojega telesa in s tem pritegneš pozornost na definiran pas. In naj ne bo preširok. Kombiniraj ga z najljubšimi kavbojkami in za pas zatlačeno bluzo.