4 stvari, ki jih ženske z lepo kožo delajo drugače

Se na vse pretege trudiš imeti čisto in sijočo kožo? Pot do lepe poti ni nujno težavna. Sledi nekaj nasvetov, ki jih dame s skorajda popolno kožo redno upoštevajo.

Hidracija igra vedno ključno vlogo pri zdravi in čisti koži. Pomanjkanje vode v telesu pomeni manj sijaja in bolj pusto kožo. Vsak dan popij 8 kozarcev vode in uporabljaj izdelke, ki imajo vlažilne lastnosti.

Tvoja koža je tako čista kot so čisti tvoji čopiči za ličenje. Redno čiščenje čopičev je izjemno pomembno, če si želiš čisto kožo, zato jih očisti vsaj enkrat tedensko, da se izogneš zamašenim poram in infekcijam.

Ne bi smela pozabiti niti na ohranjanje čiste kože med spanjem. Pred spanjem si vedno očisti obraz, prevleko na vzglavniku pa čim večkrat menjaj. Poskusi uporabljati svilene prevleke, saj ta material ni agresiven za tvojo kožo, upočasni pa tudi nastanek finih linij in gubic.

Zdrava prehrana dela čudeže na koži. Izbiraj živila, ki so bogata z omega-3 maščobnimi kislinami, kot so orehi in lanena semena, saj bodo pomagale ohranjati tvojo kožo navlaženo. Prav tako pa poskrbi, da tvoja prehrana ne vsebuje živil z visokim glikemičnim indeksom.

Si želiš napeto in mladostno kožo? Takoj prenehaj uporabljati ta izdelek!