Domov » Lepota & zdravje » Si želiš napeto in mladostno kožo? Takoj prenehaj uporabljati ta izdelek!

Si želiš napeto in mladostno kožo? Takoj prenehaj uporabljati ta izdelek!

Lepota & zdravjeNega
Si želiš napeto in mladostno kožo? Takoj prenehaj uporabljati ta izdelek!
📷

V času, ko so izdelki proti staranju nekaj tako običajnega kot ptice na nebu, se je kar težko upreti zapravljanju denarja za najnovejše inovacije. Še posebej, če imamo občutek, da naša koža potrebuje malo ekstra ljubeče nege.

In največkrat sploh ne potrebujemo vseh teh ‘fancy’ izdelkov, da bi naša koža izgledala mladostna, ampak je morda potrebno narediti zgolj eno miniaturno spremembo v negovalni rutini, s katero bomo preprečile nastanek uvele in puste kože.

Zelo pogosta napaka, ki jo ljudje delamo je, da za čiščenje kože uporabljamo agresivna čistila za obraz. Morda si misliš, da boš na ta način bolj temeljito očistila kožo, vendar pa boš s takimi čistili koži samo odvzela nujno potrebno vlago, ki igra ključno vlogo pri ohranjanju mladostnega videza kože. Uporaba agresivnih čistil lahko pospeši nastanek finih linij in gubic ter sčasoma povešeno kožo.

Kako veš, da je čistilo preagresivno za tvojo kožo? Zelo preprosto. Ko si z njim očistiš obraz in ga popivnaš z brisačko, ti potem ne bi smelo zategovati kože.

Morda te zanima tudi, zaradi katerih živil se bo tvoja koža hitreje starala?