Modni nasvet: Najboljše kratke hlače za vsako obliko postave

Se izogibaš nošenju kratkih hlač, ker se ti zdi, da nobene ne pristajajo tvoji postavi? Razkrivamo 6 nasvetov, kako najdeš popoln par kratkih hlač.

Če imaš deško postavo … Poskusi ohlapne, nekoliko nagubane hlače

Cilj je ustvariti obline, ki pa ji lahko dosežeš tako, da izbereš kratke hlače, ki so ohlapne in nekoliko nagubane, kar doda volumen bokom in ustvari iluzijo peščene ure. Hkrati pa s krajšo dolžino pokažeš svoje tonirane noge (za katere si garala celo zimo).

Če imaš postavo peščene ure … Poskusi kratke hlače z visokim pasom

Ko so tvoji proporci skorajda idealni, je vse kar moraš narediti, da jih le še bolj poudariš. Poudari ozek pas s kratkimi hlačami, ki imajo visok pas in detajl, kot je na primer pas. Dolžina hlač je odvisna od tvoje želje, pomembno je le, da so iz bolj lahkotnega materiala, ki se premika.

Če imaš postavo jabolka … Poskusi raztrgane boyfriend kratke hlače

Mnogo damic s postavo v obliki jabolka je blagoslovljenih s fantastičnimi nogami, zaradi česar so idealne za razkazovanje v denim kratkih hlačah. Kar zadeva pas, poišči take, ki se zapnejo v najožjem delu trupa. Dobrodošlo je tudi, da imajo kakšen detajl ali raztrganino v spodnjem delu hlač, saj boš tako odvrnila pogled od osrednjega dela telesa.

Če imaš postavo v obliki hruške … Poskusi kratke hlače na zvonec

Na ta model hlač glej kot hlačna različica krila – najboljša izbira za dame s postavo v obliki hruške. Dobrodošlo je, da imajo višji pas, se popolnoma prilegajo in imajo dovolj prostora za noge. Tukaj gre za ustvarjanje ravnovesja: izbira kratkih hlač, ki so bolj voluminozne na spodnjem delu se odlično ujame s širšimi boki in večjo zadnjico. Za še bolj vitek efekt, majico zatlači za pas.

Če si drobne postave … Poskusi zelo kratke hlače

Če si manjša, potem bi morale biti take tudi tvoje kratke hlače. S tem, ko pokažeš več gole kože, ustvariš iluzijo daljših nog. Vse, kar je pomembno pri zelo kratkih hlačah je, da pokrijejo celo zadnjico, saj bo drugače celotni stajling izpadel zelo ceneno. Kratke hlače naj se ti ohlapno prilegajo, saj bi bilo kratko in oprijeto kar malo preveč.

Če si visoka … Poskusi bermuda hlače

Nepriljubljeno mnenje: Bermuda hlače niso najbolj priljubljen model. In medtem, ko ta dolžina hlač izgleda čudno na manjših ženskah, pa na visokih ženskah izgleda prefinjeno in elegantno. Ključno je prileganje: naj ne bodo oprijete, vendar tudi ne preveč ohlapne. Zraven vedno obuj čevlje brez pete.