Modni nasveti Tare Zupančič in Ule Furlan za najdaljšo noč v letu

December je mesec blišča, druženj ter norih zabav, ki trajajo dolgo v noč. Da boš zablestela v pravi luči, svoje sodelavce, prijatelje ter družino pa pustila odprtih ust, ko bodo zagledali tvoj outfit, sta ti modni navdušenki Tara Zupančič in Ula Furlan pripravili nekaj osupljivih modnih predlogov.

Spletna modna trgovina answear.si navdušuje z več kot 500 blagovnimi znamkami, ekspresno dostavo v 48 urah, brezplačno poštnino in vračili nad 40€ ter z vedno odličnimi popusti. Navdušili so tudi Taro Zupančič in Ulo Furlan, ki na answear.si vedno najdeta kakšen kos zase, tokrat pa sta ti pripravili tudi nekaj modnih predlogov za nepozabne decembrske zabave!

Poglej, kakšne puloverje si je izbrala Tara in kaj ti predlaga za najdaljšo noč v letu

Za vse tiste, ki boste priredili domačo zabavo ali preprosto želite biti doma v objemu udobnega fotelja, predlagam, da si (kakor jaz) izberete enega izmed teh dveh toplih in udobnih puloverčkov”. Mimogrede, Tara je navdušena nad resicami, zato le-te ne manjkajo tudi v njenem izboru oblačil. 😉

Tarini predlogi za tvoj outfit, če se odpravljaš na zabavo

Ker december brez bleščic ni pravi december, v omari in na zabavi ne sme manjkati svetleča obleka, črna klasična mini obleka z detajli ali pa lahkotna elegantna obleka s pasom, ki jo lahko kombiniraš z visokimi petami, za bolj ‘casual look’ pa s škornji. Katera te najbolj prepriča?

“V zimske mesece povabite še barve”, vam svetuje Ula Furlan

Pri answear.si so za nasvet vprašali tudi vedno urejeno Ulo Furlan, ki vedno navduši z izbiro in modnimi ter elegantnimi kombinacijami. Tokrat si je izbrala zelen komplet ter voleno

Ula Furlan - Modna.si
Ula Furlan nosi komplet – pulover in krilo Answear.LAB ter volneno jopico Answear.LAB

jopico za vsakdanje opravke ali pa kosilo s prijateljico v mestu.

Prednost answear shoppinga je tudi, da se hitro lahko obrneš po kategorijah. Izbiraš med casual ali bolj prefinjenim stilom, definiraš znamko, cenovni razpon, material in nazadnje barve. Meni se zdi krasno, da zime ne bi preždeli v zamolklih tonih megle in sivine, zato predlagam, da morda tudi same/sami v zimske mesece povabite še barve.”

Katera oblačila bi za novoletni žur izbrala Ula?

Izbrala je elegantno in enostavno čudovito Calvin Klein obleko v bež barvi.
Da te na poti ne bo zeblo, pa je Ula zraven skombinirala še plašč. Ker v omari ne gre brez ‘teddy plašča’, ti svetuje, da izbereš krem plašč znamke Vila ali očarljiv BOSS volnen plašč svetlo modre barve.