fbpx

Kako ustvariti praznično verzijo glaziranih nohtov Hailey Bieber

Če še vedno ne veš, kakšne nohte bi imela za praznični konec tega leta, te bo morda prepričala manikura Hailey Bieber. Njena manikerka je na Instagramu delila manekenkin najnovejši videz nohtov, ki francoski manikuri zagotovo doda praznični pridih.

V začetku leta nam je Hailey predstavila trend glaziranih nohtov. Torej, da bi se pripravila na praznike, je manikuro nekoliko spremenila v videz “glazirane sladkorne paličice”.

Njena manikerka, ki je ustvarila videz, Zola Ganzorigt, je celotni postopek, kako doma ustvariti praznično manikuro, delila na svojem Instagram profilu.

1. Nohte pripravi. Za čiščenje nohtov uporabi odstranjevalec laka za nohte.
2. Nanesi podlak. Manikerka je uporabila podlak OPI GelColor Stay Strong.
3. Nanesi eno plast prosojnega belega laka za nohte. Zola je uporabila OPI GelColor v “Funny Bunny”.
4. Za ustvarjanje francoskih konic uporabi rdeč lak za nohte. S pomočjo čopiča ali šablone za nohte posnemaj ukrivljeno obliko konice nohtov.
5. Nanesi tanko plast prosojnega kromiranega nadlaka. Zola je za ta korak uporabila OPI Chrome effects No-Cleanse Top Coat.
6. Na manikuro vtri kromiran prah. Ta korak mu daje značilen glazirani videz, ki je bil narejen z OPI Chrome Effects v odtenku “Tin Man Can”. Ko ga naneseš na nohte, s čopičem odstrani vso odvečno količino.
7. Videz zaključi z nadlakom. Tvoji “Hailey Bieber nohti” niso popolni, če vsega skupaj ne zapečatiš. Njena manikerka priporoča OPI GelColor Stay Shiny Top Coat.

Preberi si tudi:
Obstojen lak za nohte - Modna.si

Tako bo lak na nohtih (skoraj) odporen na krušenje

Se ti je že kdaj zgodilo, da si si nalakirala nohte, potem pa se ti je že v manj kot 24-ih urah odkrušil delček laka na vsaj enem…