7
7
7
previous arrow
next arrow
7
7
7
previous arrow
next arrow

Modni oblikovalec Michael Costello zaradi Chrissy Teigen razmišljal o samomoru

Razkrita kruta zasebna sporočila!

Modni oblikovalec Michael Costello je prvič javno spregovoril o svojih izkušnjah s Chrissy Teigen in trditvami, kako naj bi ga poskušala očrniti in mu uničiti kariero.

Michael je na Instagramu delil svojo plat zgodbe, da ni hotel tega narediti, vendar ne more biti srečen, dokler ne spregovori. “Moram se ozdraviti in, da lahko to storim, moram razkriti, kaj sem preživel. Hotel sem se ubiti in sem še vedno travmatiziran, depresiven in razmišljam o samomoru.”

Oblikovalec pravi, da se je vse začelo leta 2014, ko je po spletu začel krožiti fotošopiran komentar in Chrissy je očitno mislila, da je resničen. Obtožila naj bi ga, da je rasističen in dejala, da je njegova kariera končana.

(Michael Costello / Instagram)

MC: “Chrissy… te lahko pokličem?”
CT: “Ne! Nimam ti kaj povedati. Dobil boš, kar ti je namenjeno.”
MC: “Chrissy nikoli nisem nikogar poklical z besedo č. Te lažne fotografije je ponaredil nekdanji nezadovoljeni uslužbenec.”
CT: “Veliko sreče z lmao željo, zaradi te zgodbe se nadaljuje že tako tvoja mrtva kariera.”
MC: “Prosim pokliči me, zaradi tega trpim bolj, kot si morda sama predstavljaš. Toliko ljudi me napada zaradi tega. To je lažna zgodba, ampak tvoj komentar priliva še več plina na ogenj.”
CT: “Super! Rasistični ljudje kakršen si ti, si zaslužijo trpeti in umreti. Morda bi bil lahko tudi mrtev. Tvoje kariere je konec, samo opazuj.”

Tell Us What You Think
0happiness0kiss0hilarious0embarrassed0indifferent0angry