ZATO nobenega fanta od Kendall Jenner ni bilo v šovu Keeping Up With The Kardashians

Če si redno spremljala resničnostni šov Keeping Up With The Kardashians, potem si zagotovo opazila, da v njem nikoli nisi zasledila nobenega fanta od Kendall Jenner.

Producent dolgoletne, a pred kratkim končane resničnostne serije, je odkril, zakaj je bilo temu tako.

Po besedah izvršnega producenta Farnaza Farjama je imela Kendall takšno pravilo.

“Kendall je vedno imela to pravilo – zdelo se ji je, da mora biti z nekom vsaj eno leto, preden jim dovoli, da so del šova, saj ni vedno vedela, kakšni so nameni ljudi,” je Farnaz razkril za The Daily Dish podkast. “Zato smo ji nekako pomagali ohraniti zasebno življenje zasebno, samo zato, ker je imela pravilo.”

Po Kendall pa se je v zadnjih nekaj sezonah zgledovala tudi njena mlajša sestra Kylie Jenner, saj se je nekoliko umaknila od kamer, so pa bile v preteklosti v šovu prikazane njene pomembnejše zveze. V šovu je bilo na primer prikazane kar precej zveze med Kylie in Tygo.

“Zdi se mi, da je Kylie v tej zadnji sezoni proti koncu postala bolj participativna, Kendall pa je bila in ni bila prisotna,” je dodal Farnaz. “Ampak bili sta mladi … če pomislite, ko si mlada odrasla oseba in odraščaš v zrelo odraslo osebo, mislim, da te včasih veliko bolj zanima, kaj si o tebi misli zunanji svet.”