Modni trend: Kako nositi korzetne pasove na damski način

Nekatere trende je zelo enostavno vključiti v svojo garderobo (žametni gležnarji, vedno bomo obsedene z vami), spet drugi pa so nekoliko bolj komplicirani in korzetni pasovi vsekakor spadajo v slednjo kategorijo. V času modnega meseca smo jih lahko opazili na mnogih modnih pistah, vendar pa je kontroverzni modni dodatek našel svojo pot tudi na modne ulice. In čeprav smo bile sprva malo skeptične, spodnjih šest damic prikazuje, kako lahko korzetni pas nosiš na zelo damski način.

Vzljubi trend s subtilno različico

Začni postopoma z majhnimi trakovi na ne tako zelo širokem pasu. Če ga kombiniraš s snežno belo daljšo srajco tudi usnjena različica ne bo izgledala preveč intenzivna.

Pusti odvezanega

Čeprav je navdihnjen po korzetu, to še nikakor ne pomeni, da te mora korzetni pas tako močno stisniti, da komaj dihaš. Pusti, da trakovi nezavezani prosto padajo, kar bo zelo poživilo monotono, enobarvno pulover-obleko.

Kombiniraj možatost z ženstvenostjo

Dodaj ženstvene oblike bolj ohlapnemu stajlingu. Stisnjen pas ta priložnostni videz naredi zanimivega in modno naprednega.

Združi ujemajoče barve

Kombiniranje pasu v istem odtenku kot je tvoja bluza ali hlače se zdi veliko bolj subtilno. Na ta način pas izgleda kot neka popestritev videza, kot pa posamezen kos, ki vzbuja pozornost.

Igraj se z volumnom

Stisni pas na topu s prevelikimi rokavi ali voluminoznem krilu. Tvoj pas bo zaradi tega izgledal še ožji kot sicer.

Naj bo v središču pozornosti

Če bi rada poskusila ta vzbujajoči trend, zakaj ne bi že prvič vso pozornost usmerila na korzetni pas? Ceneni videz prepreči tako, da zraven kombiniraš daljšo obleko in gležnarje namesto sandalov s trakci.