Domov » VIP » Moraš videti! Prisrčen trenutek zmedenosti Meghan Markle in kraljice Elizabethe II

Moraš videti! Prisrčen trenutek zmedenosti Meghan Markle in kraljice Elizabethe II

VIP
Moraš videti! Prisrčen trenutek zmedenosti Meghan Markle in kraljice Elizabethe II
📷 Profimedia

Vojvodinja suseška se je pridružila kraljici na njeni prvi uradni dolžnosti brez svojega moža, princa Harryja. Nosila je čudovito Givenchy-jevo obleko z ogrinjalom v kremni barvi.

S kraljico sta obiskali Cheshire in po prihodu z vlakom do cilja, ju je na železniški postaji čakal avto. Ko sta Meghan in kraljica prišli do avta, je izgledalo, da tako eni kot drugi ni bilo povsem jasno, kakšen je kraljevi protokol glede vsedanja v avto. Gre najprej v avto kraljica? Je pomembno, kje sedi kraljica?

V spodnjem videu si lahko ogledaš simpatičen trenutek zmedenosti:

Ko sta kraljica in Meghan pristopili k avtu, je slednja malo oklevala, ali sploh lahko stopi v avto pred najbolj pomembnim članom kraljeve družine. V prisrčnem trenutku zmedenosti, Meghan najprej vpraša enega od svetovalcev, kaj storiti, nato pa se skloni h kraljici in jo vpraša: “Kakšna je vaša preferenca?” Monarhinja naj bi ji odgovorila: “Ti pojdi prva.”

Vendar pa po mnenju strokovnjaka za bonton William-a Hanson-a, vstop v avto s kraljico ni striktni protokol. “Kraljica elizabetha II vedno sedi za voznikom. To je le moč navade, ne pa protokol (ta v resnici pravi, da najpomembnejša oseba sedi diagonalno od voznika) in kraljica že od nekdaj najraje sedi za voznikom. Meghan s tem zelo verjetno ni bila seznanjena, kraljica pa je vojvodinjo suseško očitno tudi pozabila seznaniti s to malenkostjo,” razlaga William.