Domov » Lepota & zdravje » Spoznaj najbolje prodajano drogerijsko tekočo podlago leta 2018!

Spoznaj najbolje prodajano drogerijsko tekočo podlago leta 2018!

Lepota & zdravjeLičenje
Spoznaj najbolje prodajano drogerijsko tekočo podlago leta 2018!
📷 Halo Beauty

Ne le, da je polnoprekrivna, ampak tudi dolgoobstojna!

Polnoprekrivne tekoče podlage so zlata vredne, saj izjemno prekrijejo vse kožne nepravilnosti (od madežev do mozoljev) in pogosto kasneje sploh ne potrebuješ korektorja.

Kot poroča New Beauty naj bi bila najbolje prodajana tekoča podlaga za leto 2018 (da tega trenutka) Maybelline New York SuperStay Full Coverage Foundation, kar je precej impresivno, saj je na prodajne police prišla komaj lansko leto. Priljubljena tekoča podlaga na obrazu zdrži neverjetnih 24 ur, prekrije vse kar si želiš prekriti in pri tem ne izgleda maskasto ali izsušeno, poleg tega pa je na voljo tudi v kar 16-ih odtenkih (od “fair porcelain” do “truffle)! Aja, ali smo že omeili, da stane le slabih 10€?

(Maybelline New York)

Povsem jasno je, zakaj je med potrošniki tako zelo priljubljena: je nekomedogena, tako da ne maši por; nudi izjemno prekrivnost za tiste dneve, ko tvoja koža ni tvoja najboljša prijateljica; formulirana je tako, da na obrazu zdrži kar 24 ur (čeprav je nikar ne nosi tako dolgo); in primerna je za nanašanje tako z BeautyBlender gobico kot tudi čopičem.

Si ravno v obdobju, ko iščeš novo tekočo podlago ali pa rada konstantno preizkušaš nove? Maybelline New York SuperStay Full Coverage Foundation si vsekakor zasluži mesto na tvoji kozmetični polički!