Na brezplačni diagnostični pregled v ALEJO

Naše zdravje je samo eno, postaviti ga moramo na vrh lestvice prioritet. Tako bodo v najboljšem novem nakupovalnem središču na svetu ALEJI v sodelovanju z Zdravstvenim zavodom Zdravje vsak petek od 15. do 19. ure potekale brezplačne diagnostične preventivne meritve. V vetrolovu vhoda v Interspar v parkirni hiši nakupovalnega središča vam bodo brezplačno izmerili krvni sladkor, krvni tlak, saturacijo v krvi, holesterol in telesno sestavo.

Sicer pa v ALEJI poskrbijo tako za dobro psihično kot tudi fizično počutje. Kot najbolj vroča modna destinacija te pomladi vas razvaja s pisanimi modnimi kosi po zadnji modi. Med nakupovanjem se lahko sprostite na kosilu ali večerji v enem izmed lokalov na ALEJI SKY ali pa se sprehodite po edinstveni ozelenjeni strehi središča. Tam boste na svoj račun prišli tudi športni navdušenci, saj vas čakajo večnamensko igrišče, fitnes park, tekaška steza, poligon za preizkus spretnosti, ki ga je navdihnilo tekmovanje Ninja Warriors, in otroško igrišče, predvsem pa ogromna zelena oaza z nepozabnim razgledom na Alpe.

Preberi si tudi:
Po pozornost za materinski dan v ALEJO

Po pozornost za materinski dan v ALEJO

Pred nami je materinski dan, ki ga praznujemo ta petek, 25. marca. V najboljšem novem nakupovalnem središču na svetu ALEJA so za dame pripravili posebno presenečenje, in sicer…