Na mestne ulice se vrača NMD – Ikonični adidasov copat!

Futurističen model, ki je ob prihodu na trg spremenil naš pogled na športne copate, se letošnjo jesen vrača v prenovljeni silhueti. NMD V3 ohranja kultni dizajn iz preteklosti, hkrati pa z uporabo recikliranih materialov in progresivno barvno paleto drzno oriše prihodnost. Z izvirno in ustvarjalno jesensko kolekcijo adidas obuja duh modernih nomadov, ki bo po pandemičnem zatišju ponovno zavladal mestnim ulicam.

Ekstravaganten model NMD, ki ga je Adidas Originals namenil raziskovalcem mestnih kotičkov, je bil prvič predstavljen leta 2015. Sedem let pozneje pa z novo različico ikoničnega copata pozdravlja Generacijo Z – upornike in avanturiste, ki s svojo neodvisnostjo vladajo mestnim ulicam ter ustvarjajo drzno prihodnost.

Adidasov NMD se letošnjo jesen vrača v prenovljeni silhueti - Modna.si
Adidasov NMD se letošnjo jesen vrača v prenovljeni silhueti – Modna.si

Model, ki je bil ustvarjen za življenje v gibanju, saj vsebuje pomembne elemente tekaških copat, tudi z novo različico spodbuja dinamičnost. Posodobljen podplat se ponaša s peno BOOST, ki zagotavlja udobje na vsakem koraku, s prvotnim modelom pa ga povezujejo še prepoznavni čepki na vmesnem podplatu in opetniku. Prenovljen mrežast zgornji del s prilagodljivo podporo je izdelan iz preje Parley, ki vsebuje vsaj 50 % reciklirane plastike iz oceanov in 50 % recikliranega poliestra. S tem adidas nadaljuje svojo zavezo k zmanjševanju plastičnih odpadkov.

Gaja Prestor v progresivni različici NMD V3 - Modna.si
Gaja Prestor v progresivni različici NMD V3 – Modna.si

Prihod novega modela NMD V3, ki spodbuja izvirnost vsakega posameznika, so na svojih družbenih omrežjih pozdravili tudi slovenski glasbeniki in vplivneži Nika Krmec, Anabel, David Amaro, Gaja Prestor, Lili Čadež ter Nino Miklavec, ki poosebljajo duh sodobnih nomadov in soustvarjajo kulturo mest, v katerih prebivajo.

Nov model NMD V3 je v paleti progresivnih barvnih različic že na voljo v trgovinah adidas shop in Buzzsneakers.com po Sloveniji. Pregled vseh prodajnih mest je na voljo na povezavi nmd.si.

Buzz je na svojem Instagram profilu @buzzsneakerstation pripravil tudi nagradno aktivacijo, v kateri bo podaril en par novih NMD V3. Za sodelovanje v nagradni igri v Instagram Storyju uporabite filter NMD, označite @buzzsneakerstation ter dodajte geografsko lokacijo – sodelujete lahko še do 4. oktobra 2022!