VIDEO: Kim Kardashian komaj hodila po stopnicah

Kim Kardashian je bila v dolgi srebrni obleki z bleščicami čisti glamur na zabavi po modni reviji, ki je predstavila njeno kolekcijo “Ciao, Kim” v sodelovanju z Dolce & Gabbana na milanskem tednu mode.

Preberi si tudi:
Kim Kardashian na modni reviji Dolce&Gabbana - Modna.si

VIDEO: Kim Kardashian so se v Milanu uresničile sanje!

Ciao, Kim! Kim Kardashian se je pojavila na modni stezi milanskega tedna mode. 41-letna zvezdnica je zaključila modno revijo Dolce&Gabbana, tako da se je v soboto (24. septembra)…

Kim je na milanskem tednu mode poskrbela, da se je o njej konstantno govorilo in to zaradi njenih modnih videzov. Na modni stezi revije Dolce & Gabbana se je na koncu svoje kolekcije pojavila v dolgi črni bleščeči obleki, na zabavi po njej pa je bila tako rekoč hodeča disko krogla.

Kim Kardashian v Dolce & Gabbana v Milanu (Foto: Profimedia)
Kim Kardashian v Dolce & Gabbana v Milanu (Foto: Profimedia)

41-letnica je s srebrno bleščečo obleko z bleščicami in vezalkami znova posnemala Marilyn Monroe. Obleka se je lesketala zaradi bliskavic paparacev, poleg nje pa tudi ujemajoča se torbica z mikro kristali in srebrne verižice. Svoje blond lase je imela spete tako, da je en dolg pramen uokvirjal njen obraz.

Elegantna Kim pa po vseh predstavah in zabavah med hojo po stopnicah ni izgledala prav nič elegantna, saj je komajda prišla do vrha, poleg tega pa tudi vožnja domov ni bila nič kaj udobna (klik na VIDEO).

Preberi si tudi:
Khloé Kardashian

Khloé Kardashian v objemu s TEM igralcem!

Je končno našla ljubezen svojega življenja? Po tem, ko je leta in leta v svoje ljubezensko življenje večinoma sprejemala le košarkarje, zdaj izgleda, da je Khloé Kardashian oko…