Na strehi parkirne hiše Citypark to soboto vonj po bencinu, eksotični avtomobili in dobrodelnost

Ste ljubitelji avtomobilov, adrenalina in druženja? Vam vonj bencina požene kri po žilah? Potem boste na svoj račun prišli že ta vikend. Na strehi parkirne hiše bo Citypark v sodelovanju z ekipo Car Scene Slovenia ter Ljubitelji hitrosti in avtomobilov to soboto ob 15. uri gostil pravo poslastico. Na dogodku »Dobrodelni rooftop meet!« se bodo zbrala eksotična vozila iz celotne Slovenije. Ogledali si boste lahko zanimive znamke vozil, kot sta Lotus in Porsche, ter druge redke in eksotične avtomobile.

Na ogled bo več kot 300 atraktivnih vozil, na primer Porsche, Lotus - Modna.si
Na ogled bo več kot 300 atraktivnih vozil, na primer Porsche, Lotus (Foto: Robert Krumpak)

Več kot 300 atraktivnih vozil bo tekmovalo za naj vozilo dneva. Obiskovalci pa se bodo lahko preizkusili na slovenskem simulatorju vožnje.

Dogodek, ki bo na enem mestu združil ljubitelje jeklenih konjičkov iz vse Slovenije, pa ima tudi dobrodelno noto. Prihodki dogodka bodo namreč namenjeni dobrodelni organizaciji Palčica Pomagalčica, ki pomaga hudo bolnim otrokom in otrokom v stiski. Na dobrodelnem srečelovu boste lahko z nakupom srečke otrokom pomagali do lepše prihodnosti. Za vse obiskovalce je dogodek brezplačen.

Prihodki dogodka bodo namenjeni dobrodelni organizaciji Palčica Pomagalčica - Modna.si
Prihodki dogodka bodo namenjeni dobrodelni organizaciji Palčica Pomagalčica (Foto: Robert Krumpak)