Naj vas očara zimska pravljica med krošnjami dreves

December je čas objemov, poljubov in uresničevanja najbolj srčnih želja. Izpolnite svojo in se z družino odpravite na popoln dnevni izlet v zimsko pravljico. Presenetite svojo ljubljeno osebo s poljubom ob sončnem zahodu s pogledom na očarljivo zasneženo pokrajino. Pot med krošnjami Pohorje na Rogli je edinstvena atrakcija v Sloveniji, ki se spreminja z letnimi časi in zato nikoli ne razočara. V prazničnem decembru je še posebej čarobna.

Na vrhu Rogle se nad mogočnimi gozdovi dviga osupljiv razgledni stolp s slikovito sprehajalno Potjo med krošnjami dreves. Poleg čudovitih razgledov navdušuje tudi z adrenalinskimi točkami in kar 62 metrov dolgim suhim toboganom, ki pričara pristno otroško veselje in razigranost.

Topli sprehodi med krošnjami

Tri decembrske sobote so rezervirane za Tople sprehode na Poti med krošnjami - Modna.si
Tri decembrske sobote so rezervirane za Tople sprehode na Poti med krošnjami (Foto: Jurica Galoić)

Ste vedeli, da lahko še tako mrzli decembrski dnevi ogrejejo vaše srce? Da bi vam pričarali nepozabne trenutke, so tri zaporedne decembrske sobote (16., 23. in 30. 12.) od 15.30 do 17.00 (zadnji vstop na pot je ob 16.30) rezervirane za Tople sprehode na Poti med krošnjami. Ob zvokih lajne, ki v času božično-novoletnih praznikov dodaja ščepec čarobnosti, bo najmlajše zabavala simpatična maskota Veveriček Emil, vzdušje pa bodo pričarali še praznična okrasitev, kurišče in vonj po prazničnih dobrotah. Na poti bodo na ogled tudi jaslice, ki so del zgodbe božično okrašenega naselja Vojnik. Te bodo prvič letos postavljene tudi med krošnjami in v nadaljevanju večera vabile na ogled Božičnega Vojnika nedaleč stran.

Številna presenečenja in drevo želja

Obiskovalci Poti med krošnjami se boste zagotovo razveselili tudi številnih pozornosti. Priča boste nepozabni igri barv ob sončnem zahodu, ki se bo zgodil prav v času Toplih sprehodov med krošnjami, v baru Pri Veverci pa vas bodo v času Toplih sprehodov brezplačno pogostili s toplim napitkom in rogljičkom po promocijski ceni. Posebno vrednost nosi tudi lesen okrasek, ki ga prejmete ob nakupu vstopnice, in simbolizira vašo najmočnejšo željo. Z njim boste lahko sprehajalci okrasili Drevo najlepših želja na vrhu razglednega stolpa. Od božiča naprej bo na stolpu donel tudi Zvonček želja, ki bo poskrbel, da se čisto vsaka želja tudi uresniči.

Bela omela za romantične poljube in nežne zaobljube

Romantičen sprehod začinita s *cmokom* na foto točki pod belo omelo - Modna.si
Romantičen sprehod začinita s *cmokom* na foto točki pod belo omelo (Foto: arhiv PMKP)

Sta v dvoje? Za poljub pod belo omelo, ki po stari vraži prinaša večno ljubezen, srečo in zvestobo? Romantičen sprehod pod zvezdami začinita s »cmokom« na foto točki pod belo omelo z zasneženimi krošnjami v ozadju. Delita svoje srečne trenutke tudi na družbenih omrežjih z oznako @potmedkrosnjamipohorje, svoj romantičen poljub pa označite s ključnikom #poljubmedkrosnjami.

Belo omelo in Drevo najlepših želja boste na Poti med krošnjami našli od 16. decembra do 7. januarja 2024, Zvonček želja pa med 25. decembrom in 7. januarjem 2024.

Doživetje je najlepše darilo

Ne zamudite čudovitih razgledov - Modna.si
Ne zamudite čudovitih razgledov (Foto: Jurica Galoić)

Najlepše darilo ni v darilni papir zavito in s praznično pentljo okrašeno. Največ štejejo doživetja. Z darilnim bonom Pot med krošnjami Pohorje zato ne morete zgrešiti. Razveselili se ga bodo tako družine z otroki kot tudi ljubitelji adrenalina, outdoor doživetij in seniorji. Presenečenje bo uspelo celo tistim, ki z izborom odlašajo vse do zadnjega: nakup na spletu je enostaven, ličen darilni bon pa dobite takoj!

Praznične krošnje vabijo…