Kaj vse je narobe s praznično fotografijo Kate Middleton in princa Williama

Prazniki so že tik pred vrati in princ William in Kate Middleton sta delila svojo božično voščilnico, na kateri pozirata skupaj s svojimi tremi otroki.

Na prvi in hiter pogled izgleda, da s črno-belo fotografijo ni pravzaprav nič narobe: nasmejani obrazi, lepa drža, dejansko izgledajo kot iz škatlice. Ko pa si človek začne nekoliko bolj podrobno ogledovati fotografijo, pa lahko opazi nekaj spodrsljajev.

Verjetno najbolj očiten je zagotovo manjkajoči (ali pa tudi ne?) sredinec na levi roki princa Louisa. Številni obtožujejo kraljevo družino fotošopiranja, vendar pa približana fotografija pravzaprav razkriva dejstvo, da je mali Louis le zelo raztegnil narazen sredinec in prstanec, ko se je z roko oprijel stola, palec pa je ostal neviden na zunanji strani držala od stola, na katerem sedi princesa Charlotte.

Kaj vse je narobe s praznično fotografijo Kate Middleton in princa Williama - Modna.si
Kaj vse je narobe s praznično fotografijo Kate Middleton in princa Williama (Foto: princeandprincessofwales / Instagram)

Spodrsljaj, ki je verjetno res zasluga fotošopa, pa je nekoliko ojačana desna noga 5-letnega Louisa. Dejansko izgleda, kot da bi dve njegovi nogi dali skupaj, en del iz ene fotografije, drugi del pa iz druge.

Še ena napaka je manjkajoča noga princa Williama, ki stoji za najmlajšim sinom. Noga, ki bi se morala videti levo od stola in desno od Louisa, je bila očitno med obdelavo fotografije izbrisana.
Še nekaj, kar je bilo očitno izbrisano, pa je ena noga od Kate. Na fotografiji lahko vidimo le eno nogo, ki je sicer v navidez zelo neprijetnem položaju pod stolom, druge noge pa ni možno videti nikjer za stolom.

Vse pohvale pa gredo modnemu izgledu, saj so si z izbiro kavbojk in srajc z gumbi očitno želeli na fotografiji izgledati čim bolj preprosti in dostopni, kar jim je več kot uspelo. Za razliko od kralja Karla in kraljice Camille, ki se za božično voščilnico nista posebej fotografirala, ampak izbrala kar fotografijo z njegovega kronanja.

Preberi si tudi:
Kate Middleton - Modna.si

Razkrito, katero alkoholno igro se najraje igra Kate Middleton

Ko pomisliš na kraljevo družino, se ti v mislih verjetno najprej narišejo spolirani modni videzi in lepo obnašanje. Glede na to, da so na uradnih dogodkih vedno pod…