Domov » VIP » Najbogatejša glasbenica na svetu je po novem…

Najbogatejša glasbenica na svetu je po novem…

VIP
Najbogatejša glasbenica na svetu je po novem…
📷 Beyoncé; BadGalRiri; Madonna / Instagram

Pazi se Kylie Jenner: milijardi premoženja se hitro približuje…

Kot poroča revija Forbes je Rihanna zdaj postala najbogatejša glasbenica na svetu s premoženjem v vrednosti 600 milijonov dolarjev. Pri kopičenju bogastva ji je vsekakor pomagala glasbena kariera, ki je bila nagrajena s številnimi glasbenimi nagradami, vendar pa je bil to le drobiž v primerjavi z zneski, ki so začeli kapljati na bančni račun po podpisu pogodbe za sodelovanje s konglomeratom LVMH.

Ocenjeno je, da ima Rihanna 15-odstotni delež v njeni slavni znamki Fenty Beauty, ki je od lansiranja septembra 2017 pa do danes prodala za 570 milijonov dolarjev izdelkov. Za boljše razumevanje, drugo uvrščena najbogatejša glasbenica Madonna ima vse skupaj toliko premoženja.

View this post on Instagram

A post shared by SAVAGE X FENTY BY RIHANNA (@savagexfenty) on

Po podatkih publikacije je blagovna znamka kozmetičnih izdelkov vredna več kot 3 milijarde dolarjev.

Izvajalka hita “Diamonds” pa je ustvarila tudi znamko spodnjega perila Savage x Fenty, ki jo ima skupaj v lasti s podjetjem TechStyle Fashion Group. Prejšnji mesec pa je še razširila svoj imperij z lansiranjem svoje dolgo pričakovane luksuzne znamke v sodelovanju z LVMH, ki jo je preprosto poimenovala Fenty z vrhunskimi oblačili, obutvijo in dodatki po ceni od 200 do 1.100 dolarjev.

Rihanna v zadnjem času (žal) ni najbolj aktivna v glasbenem svetu, vsekakor pa gara v lepotni in modni industriji, kar se ji konkretno pozna tut na bančnem računu.

Kot smo že omenili je s 570 milijoni dolarjev druga najbogatejša glasbenica Madonna, na tretje mesto se je uvrstila Celine Dion s 450 milijoni dolarjev, četrto mesto pa zaseda Beyoncé s 400 milijoni dolarjev premoženja.