Domov » VIP » In najbolj iskana ženska na Googlu leta 2017 je…

In najbolj iskana ženska na Googlu leta 2017 je…

VIP
In najbolj iskana ženska na Googlu leta 2017 je…
📷 Profimedia

Google je ta teden objavil svoj vsakoletni “Year In Search” (oziroma “Leto v iskanju”) seznam, ki razkriva najbolj trendovske tematike in popularne besede, ki smo jih uporabniki v preteklem letu vpisali v Google iskalnik. Nekatera najbolj iskana imena v igralski industriji leta 2017 so bila Kevin Spacey, Gal Gadot, Louis C.K. in Bill Skarsgård, sam vrh pa je zasedla Meghan Markle, za katero je bilo leto 2017 vsekakor izjemno leto!

Ne le, da se je zaročila s princom Harryjem, ampak je bila zdaj imenovana tudi za “Najbolj iskanega igralca/igralko” letošnjega leta. To pa sploh še ni vse – Meghan je zmagala tudi v kategoriji “Najbolj iskana ženska na svetu”, saj smo njeno ime najpogosteje vpisali v Google iskalnik.

(Profimedia)

Igralka v seriji Nepremagljivi dvojec (Suits) je zasedla tudi 2. mesto v kategoriji “Najbolj iskane osebe” v letu 2017, premagal jo je le Matt Lauer. Na tretje mesto se je uvrstila italijanska televizijska voditeljica Nadia Toffa, četrto mesto je pripadlo Harvey-ju Winstein-u, peto mesto pa je zasedel Kevin Spacey.

Te zanima tudi, na kateri (poceni!) losjon za telo prisega Meghan in za kakšno enormno vsoto se prodaja njen nekdanji dom v Torontu?