Najbolj priljubljene počitniške destinacije slavnih

Vsi žal ne moremo biti slavni, vendar to še ne pomeni, da ne moremo potovati in počitnikovati kot da smo! Ne glede na to ali si zvezdniki želijo biti v središču pozornosti ali pa se skriti pred vsemi paparaci, obstaja nekaj priljubljenih kotičkov, ki jih zvezdniki stalno obiskujejo. Vsakdo potrebuje malo počitka, sprostitve in regeneracije in zvezdniki niso nobena izjema!

Iskanje slavnih je zelo priljubljeno in zabavno početje med številnimi popotniki in morda boš res lahko prišla do fotke ali celo avtograma, če boš dopustovala na kateri izmed teh priljubljenih destinacijah po svetu. Čeprav so lahko cene bivanja na teh lokacijah malenkost višje, pa obstaja nekaj top zvezdniških destinacij, za katere se ti splača začeti varčevati že danes!

1. Mallorca, Španija
Ena izmed najbolj klasičnih zvezdniških destinacij v Evropi je otok Mallorca v Španiji. Znana je bolj kot otok za lenarjenje, kot otok za zabavo. Michael Douglas in Catherine Zeta Jones sta tukaj celo kupila hišo, zelo rada pa se sem na počitnice odpravi tudi Gwenyth Paltrow. Priljubljeni kotički slavnih so na tem otoku Wellies Restaurant and Bar, Puerto Portals in ES Trenc Beach.

2. Saint Tropez, Francija
Saint Tropez je znana po svojih čudovitih plažah in prelepih pokrajinah. Znane pare, kot sta Beyoncé in Jay Z ter David in Victoria Beckham večkrat opazijo na čudovitih tukajšnjih plažah. Pristanišče Cote d’Azur je najpogostejša destinacija slavnih, tako kot tudi najboljši klubi na plaži. Eden izmed najbolj priljubljenih je Club 55.

3. Jezero Como, Italija
Najbolj znana oseba, ki je zaljubljena v jezero Como, je zagotovo George Clooney. Tukaj ima v lasti vilo z več kot 12 sobami, tako da se lahko pridejo z njim brez težav sproščat in zabavat tudi njegovi dobri kolegi. Villa d’Este je še ena med slavnimi zelo priljubljena lokacija za dopustovanje. Radi jo imajo predvsem zato, ker jim nudi ogromno zasebnosti. Kar vprašaj Arnold-a Schwarzenegger-ja, Bette Midler ali Sylvester Stallone-a!

4. Sydney, Avstralija
Seveda obstaja veliko zvezdnikov, za katere je Sydney domači kraj skozi celo leto, vendar obstaja veliko drugih, ki ga radi obiščejo zaradi deskanja in jadranja. Bondi Beach plaža v Sydney-ju je top dopustniška izbira za Leonarda DiCapria in Hugh Jackman-a. Dve izmed najboljših nastanitev sta InterContinental Hotel in Park Hyatt v The Rocks-u.

5. Mikonos, Grčija
Grčija je bila vedno ena izmed teh top destinacij, kamor se zvezdniki zatečejo, ko želijo stran od vseh paparacev in tračev. Zaradi slikovitega ozadja in mediteranske kuhinje v vsaki ulici je Mikonos priljubljena točka za mirna zvezdniška dopustovanja. Filmska igralca Tom Cruise in Tom Hanks sta tako navdušena nad tem grškim otokom, da sta si tukaj celo kupila hiši.

6. Los Cabos, Mehika
Los Cabos-u narašča priljubljenost zaradi vsakoletnega Spring Break-a, ki ga obišče ogromno mladih, je pa to kljub temu še vedno odličen kraj, kjer se lahko prepustiš razvajanju. The One & Only Palmilla hotel na plaži je najpogostejša izbira bogatih in slavnih, kot tudi Eperanza Resort s privatno plažo. Christina Aguilera, Jennifer Aniston in Lauren Conrad se rade prihajajo sem nastavljati sončnim žarkom.

7. Aspen, Kolorado
Niso vsi zvezdniki obsedeni s plažami in tropskim vremenom. Aspen v Koloradu je ena izmed najbolj pogostih destinacij za ljubitelje smučanja in deskanja na snegu, kamor večina zvezdnikov pobegne vsako zimo. V tukajšnja naselja redno zahajajo Demi Moore, Heidi Klum in Mariah Carey, mnogo slavnih pa ima tukaj celo lastne domove. Poleg vrhunskih smučarskih prog, je tukaj tudi ogromno dragocenih zdravilišč, modnih trgovin in odličnih restavracij.

8. Maui, Havaji
Maui je pri mnogih na seznamu sanjskih počitniških destinacij in če si zvezdnik, si lahko mnogo želja brez težav uresničiš! Legendarni Elvis Presley je bil velik oboževalec Maui-ja, tako kot so sedaj Paris Hilton, Kate Hudson, Ben Affleck in Selena Gomez. To je destinacija, kjer lahko prosti čas preživljaš aktivno ali pa preležiš cele dneve na plaži, torej lahko izbiraš med koktejli ob bazenu ali pa potapljanjem v oceanu.

9. Rio de Janeiro, Brazilija
Ena od najbolj priljubljenih zvezdniških destinacij v Rio de Janeiru je Ipanema Beach. Tam se je v zadnjem času veliko dogajalo, na primer svetovno prvenstvo v nogometu, poletne olimpijske igre in seveda svetovno znani karneval. Nekateri zvezniki, ki radi pobegnejo v Rio so Penelope Cruz, Madonna, Gerard Butler in Javier Bardem. Če boš obiskala to čudovito brazilsko mesto, ne pozabi spiti vsaj ene caipirinhe (brazilski koktejl, narejen iz cachace, limetinega ali limoninega soka, sladkorja in zdrobljenega ledu). Največ možnosti, da boš srečala kakšno znano osebo pa boš imela, če boš bivala v Fasano Hotelu ali Copacabana Palace-u.

10. Bora Bora, Francoska Polinezija
Bora Bora je konstantno na seznamu zvezdniških najbolj obiskanih počitniških destinacij na svetu. Razgledi tukaj so veliko lepši kot na kateri koli razglednici ali sliki – turkizna voda, čudovite zelene gore in avtentične hiške postavljene sredi mirne lagune. Four Seasons Bora Bora je pogosta izbira znanih parov, ki imajo radi zasebnost. Nekateri zvezdniki, ki so že okusili naravne lepote, spa tretmaje, vodne športe in čisto sprostitev na tem koncu sveta so Orlando Bloom, Kristin Bell in Vince Vaughn.