Domov » Moda & stil » Najboljši dekolte izrezi za vsak tip postave

Najboljši dekolte izrezi za vsak tip postave

Moda & stil
Najboljši dekolte izrezi za vsak tip postave
📷 Good American Jeans

Vsaka ima unikatno obliko postave. Nekatere nosijo večino teže v rokah, nekatere v prsih,… In prav zato smo vedno v iskanju popolnih zgornjih delov, da bi zmanjšale naše pomanjkljivosti in poudarile prednosti. Oglej si naš izbor ustreznih dekolte izrezov za vsak tip zgornjega dela postave.

Veliko oprsje – poskusi U-izrez

(Trendy Curvy)

(Trendy Curvy)

Bolj obdarjene ženske v zgornjem delu so zelo dobro seznanjene s težavnim V-izrezom. Vendar pa se ti zaradi večjega oprsja nikakor ni potrebno zakrivati do vratu s puliji in podobnimi topi. Pravzaprav lahko preveč blaga na zgornjem delu telesa vizualno izgleda še precej slabše. Uberi srednjo pot: subtilen U-izrez, s katerim pokažeš malo dekolteja, vseeno pa se v takem topu počutiš udobno in dovolj zakrito.

Manjše oprsje – poskusi z okrašenim izrezom

(Extra Petite)

(Extra Petite)

Za vse ženske na drugi strani spektra – na zgornjem delu telesa je potrebno ustvariti volumen. Enostaven način je, da najdeš bluze in obleke, ki imajo na izrezu pentljo ali kakršenkoli drugi okras. Izgledala boš zelo elegantno, poleg tega pa so okraski na oblačilih trenutno tudi zelo v trendu.

Atletska ramena – poskusi z gumbi na dekolteju

(Cupcakes and Cashmere)

(Cupcakes and Cashmere)

Tiste damice, ki imate širša ramena, se morda počutite malo manj ženstveno, še posebej v tesno oprijetih topih. Tvoja postava bo veliko bolje izgledala v malo ohlapnejših silhuetah, kot je na primer bluza z gumbi – lepo bo padla čez ramena in ustvarila ženstveno silhueto vse do pasu.

Ozka ramena – poskusi top z višjim ovratnikom

(Dean Street Society)

(Dean Street Society)

Ozka ramena najpogosteje zasledimo pri ženskah, ki imajo postavo v obliki hruške. Če si želiš navidez nekoliko razširiti ramena, boš to najlažje naredila s topi in oblekami brez rokavov in z visokim ovratnikom. Več kože kot boš pokazala na ramenih, bolje bo!

Močna ramena – poskusi majhen V-izrez

(Curvy Girl Chic)

(Curvy Girl Chic)

Torej, imaš precej običajno velike prsi, šibka točka pa so tvoja močnejša ramena, ki potrebujejo malo manj pozornosti? Ko prekrivaš močnejše površine, moraš kot protiutež na druge predele dodati nekaj strukturiranega – V-izrez bo na primer pritegnil pozornost na osrednji del tvojega telesa in odvrnil pogled od ramen.