Najboljši lepotni nasveti, ki smo se jih naučile od Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow je ameriška igralka, poleg tega pa tudi pisateljica kuharskih knjig in lastnica lifestyle podjetja Goop, ki na rdečih preprogah vedno izgleda izjemno. Prejemnica Oskarja vsekakor ve kar nekaj o lepoti in danes ti predstavljamo njene štiri najboljše nasvete glede kože in ličenja.

Posvoji mantro “manj je več”

Gwyneth prisega na naravno ličenje. Najraje ima kožne ustnice, minimalistično obrobljene oči in sijočo, svežo kožo. Njena vsakdanja lepotna rutina vključuje tudi lepotne izdelke s kislinami, ki skrbijo za nežno luščenje odmrlih kožnih celic. Poleg redne nege pa skrbi tudi za to, da njena koža sije od znotraj navzven, zato je njena vsakdanja prehrana zelo zdrava in večinoma sestavljena iz svežih, organskih živil.

Vzljubi naravni sijaj

Namesto, da bi matirala svojo kožo, ima Gwyneth veliko raje nežen sijaj, zaradi katerega njena koža izgleda rosna in ne mastna. Ta mladostni videz je zelo enostavno doseči tako, da vmešaš kapljico olja v tekočo podlago in mešanico naneseš na obraz.

Opazno ličenje s popolnoma ravnimi lasmi

Vse se vrti okoli ravnovesja. Živahne rdeče ustnice in črno črtalo si zaslužita pozornost, zato dovoli da izstopata ob enostavni ravni pričeski s prečo na sredini.

Rožnata lica za mladostni videz

Skrivno orožje Gwyneth Paltrow? Kremasto rdečilo za ustnice in lica v rožnatem odtenku od znamke Tata Harper. Za zdrav sijaj ga nanese tako na lica kot tudi na ustnice.