fbpx

Najmlajša hči Donalda Trumpa Tiffany Trump povsem nerazpoznavna!

Tiffany Trump, najmlajša hči Donalda Trumpa je precej privatna oseba in se v javnosti ne pojavlja pogosto, poleg tega pa tudi zelo redko objavlja fotografije na socialnih omrežjih. Njen nedavni nastop na političnem dogodku pa je povzročil, da so se ljudje začeli spraševati, ali je to res Tiffany Trump.

5. marca je bila Tiffany med gosti, ki so se zbrali v letovišču Mar-a-Lago, da bi spremljali rezultate predizborov predsedniških volitev. Kot je bilo pričakovano, je Trump zlahka zmagal na republikanskih volitvah v 14-ih od 15-ih sodelujočih zveznih držav, zaradi česar je resen kandidat za novembrske volitve.

Kimberly Guilfoyle, zaročenka Donalda Trumpa mlajšega, je na Instagramu objavila fotografije sebe ter različnih družinskih članov in prijateljev. Med njimi je bila tudi Tiffany, ki je izgledala naravnost očarljiva. Nosila je oprijeto črno-belo obleko brez rokavov in nežne plažne valove v medeni blond barvi ter naravna ličila, veliko manj strog videz kot običajno. Predvsem pa je Tiffanyin pogled, usmerjen v kamero, izžareval več samozavesti in glamuroznosti, kot je je kazala v očetovih letih v Beli hiši.

Čeprav številni v komentarjih izražajo navdušenje nad njenim svežim videzom, pa se najdejo tudi takšni, ki sumijo na to, da je šla Tiffany pod nož. Je njen spremenjeni videz le posledica odraščanja ali so zanj zaslužni kirurgi?