Domov » Lepota & zdravje » Najnovejši hollywoodski makeup trik je popolnoma nepričakovan!

Najnovejši hollywoodski makeup trik je popolnoma nepričakovan!

Lepota & zdravjeLičenje
Najnovejši hollywoodski makeup trik je popolnoma nepričakovan!
📷 Profimedia

Super sijoče veke, barvne mačje oči in rjasti odtenki, ki spominjajo na sončni zahod. Ampak, najnovejši očesni makeup trend, ki je izjemno priljubljen v Hollywoodu, pa je tudi najbolj univerzalno laskajoč. Razlog je zelo preprost: posnema tone in sijaj, ki objemajo tvoj obraz, da ustvari brezhiben in čudovit rezultat. Tako je, najnovejša tehnika ličenja se ozira na ujemanje z nečim novim: s tvojimi lasmi.

Za zanimivo in šik ličenje sploh ne potrebuješ intenzivnih barv, ampak le podobne odtenke (in podtone), kakršni so tvoji lasje.

V nadaljevanju si oglej nekaj najlepših iteracij tega trenda in nasvetov profesionalnega umetnika ličenja – Patrick-a Ta-ja.

A post shared by Patrick Ta (@patrickta) on


Niso vsi rjavi lasje enaki – daleč od tega! In prav zato je med senčili zelo pomembno najti pravi odtenek. Emilyjino ličenje je še posebej omamno, saj vključuje bakrene odtenke, ki se ujemajo z njenimi rjavimi prameni. Senčilo na njeni zgornji veki je podobno svetlejšim pramenom, senčilo na spodnji veki pa poudari temnejšo rjavo pri lasišču in na konicah. Patrick ti svetuje, da v primeru rjavih las na vekah uporabiš senčila v bakrenih in bronastih odtenkih, ustnice pa obarvaš s šminko v rjavkasto-kožni ali rozasto-kožni barvi.

A post shared by Patrick Ta (@patrickta) on


Ta lepotni trend pa deluje tudi na svetlolaskah. “V zadnjem času mi je zelo všeč ta sijoč, odprt pogled,” je Patrick povedal za R29. Šimrasta, hladna senčila popolno odražajo Kimine dolge, platinaste blond in valovite lase – in tak videz zelo enostavno narediš tudi sama doma. “Za dosego takšnega ličenja sam uporabim svetlo, svetleče senčilo in ga nanesem v notranji kotiček očesa. Lahko uporabiš tudi svoj najljubši osvetljevalec za obraz ali pa senčilo, ki je dva do tri odtenke svetlješi od tvoje polti. Zelo pomembno pa je, da dobro zablendaš robove.”

A post shared by Hung Vanngo (@hungvanngo) on


Umetnik ličenja Hung Vanngo pa je nedavno na Riti Ori ustvaril čudovit videz, ki je vključeval odtenke pevkinih svetlih pramenov in temnejšega narastka. Poleg tega pa zaradi Ritinih las brez leska tudi Hung pri ličenju ni uporabil sijočih senčil, ampak zgolj takšne z mat finišem.