Največji modni trendi leta 2017, ki jih boš videvala čisto povsod!

Seznam malih obsesij!

Ja, ja, saj vemo, nisi se še pripravljena ločiti od škornjev čez koleno in kril z gumbi. Vendar pa je novo leto odličen izgovor za nekaj sveže modne inspiracije. To je 8 modnih trendov, ki jih boš letos garantirano videvala povsod.

Rožnate vezenine

Ne, to niso vezenine od tvoje babice. Govorimo o tradicionalnih, vendar modernih vezeninah na vseh oblačilih, od kavbojk do jaken, ki ustvarijo lep in nekoliko folkloren pridih.

Nobel superge

Od živahnih odtenkov do zanimivih okraskov, to niso tvoje običajne superge za sprehode. Nanje glej kot na dobrodošlo nadgradnjo klasičnih belih superg. In ne skrbi, še vedno jih boš lahko nosila k praktično čisto vsem.

Odrezane kavbojke

Asimetrični in nedodelani robovi so bili modni že lansko leto in tudi letos ne gredo nikamor. Ko se boš naslednjič odpravila po nakupih, išči kvalitetne vintage kavbojke z ravnimi hlačnicami, namesto super raztegljivih in oprijetih skinny kavbojk.

Prosojne tkanine

Nobeno naključje ni, da priljubljenost tega trenda narašča z vzponom bodijev, ki odlično izgledajo pod prosojnimi tkaninami. Prosojne obleke, topi in krila uživajo v svojem velikem trenutku in ne gredo nikamor še vsaj do poletja.

Masivne pete

Masivne pete so se sprehajale po vseh modnih pistah za pomlad/poletje 2017, zato je srajni čas, da si omisliš svoj najljubši par. Bonus: v njih je veliko lažje hoditi kot v visokih, tankih petkah.

Okrogle torbice

Mini torbice ne gredo nikamor, vendar pa nove oblike in vzorci prihajajo na plano ravno v pravem času za leto 2017. Naš najljubši model? Okrogla torbica, ki izgleda kot denarnica in je hkrati prikupna ter klasična.

Puloverji

Seveda jih vse nosimo doma za štirimi stenami, vendar pa puloverji postajajo vedno bolj priljubljeni tudi v modnih kombinacijah za v javnost. Svojega najljubšega kombiniraj k plisiranemu midi krilu ali pa ga zatlači za pas visokih kavbojk. Kulsko dekle na obzorju!

Kombiniranje vzorcev

Umaknite se ujemajoči seti. Novo leto se bo vrtelo okoli zanimivih posodobitev in ni boljšega kot kombinirati dva popolnoma kontrastna vzorca!