Domov » Lepota & zdravje » Lepotni nasveti: Kako lahko v trenutku izgledaš bolj budna

Lepotni nasveti: Kako lahko v trenutku izgledaš bolj budna

Lepota & zdravjeLičenje
Lepotni nasveti: Kako lahko v trenutku izgledaš bolj budna
📷 Profimedia

Vsaka med nami je že doživela jutra, ko se enostavno ne želi soočiti s svetom in bi najraje cel dan preležala v postelji. Ampak iskreno, če se ti ne počutiš najbolje v svoji koži še ne pomeni, da bi za to morali vedeti čisto vsi. Tako da vstani s postelje, očisti obraz in naredi enega ali kombinacijo večih trikov, zaradi katerih boš izgledala in se tudi počutila bolj svežo in zbujeno (ter seveda pripravljena začeti nov dan).

Nanesi maskaro
S kodralnik zavihaj trepalnice, nato pa nanesi nanje maskaro, ki jih bo poudarila in podaljšala. Že samo s tem boš izgledala bolj zbujena, saj bodo tvoje oči izgledale bolj odprte.

Odstrani zabuhlost s kumaro ali kofeinom
Če imaš zjutraj kaj dodatnega časa, odstrani zabuhle podočnjake z rezinami kumar ali pa okroglo vatno blazinico prereži na pol in oba polkroga namoči v ohlajeno kavo (ki si jo tako ali tako skuhala za jutranjo dozo kofeina) in ju položi na podočnjake. Ponočevanja lahko povzročijo nevšečne podočnjake in kumara ali kofein bosta odlično opravila z njimi.

Ne skopari s korektorjem
Včasih pomanjkanje spanja ustvari temne kolobarje pod očmi, ki pa za razliko od korektorja, niso naši prijatelji. S korektorjem boš ne samo osvetlila predel pod očmi, ampak tudi vse okoli sebe preslepila, da si pravzaprav odlično spala preteklo noč. Za najboljše rezultate uporabi korektor, ki je en odtenek svetlejši od tvoje polti.

Nanesi osvetljevalec
Le katera ne mara dobrega osvetljevalca. Ličnice poudari z osvetljevalcem in posledično bo zažarel celotni obraz. V trenutku boš izgledala zbujena in kot prerojena.

Belo črtalo za oči
Nanesi črtalo za oči v beli barvi na notranjo stran spodnje veke in instantno boš izgledala budna. Zaradi belega črtala tvoje oči optično izgledajo večje, kar pa pri drugih ustvari vtis, da si naspana in spočita, tudi če v resnici nisi.

Ne spreglej tudi 7 nočnih lepotnih trikov, da se boš zbudila čudovita in 6 super trikov, kako z ličili optično povečaš oči!