Naključje? Taylor Swift bo nov album ‘Midnights’ izdala na rojstni dan Kim Kardashian

Oboževalci si ne morejo kaj, da ne bi opazili naključja glede datuma, ki ga je Taylor Swift izbrala za izdajo svojega prihajajočega 10. studijskega albuma.

32-letna pevka je ponoči na MTV VMA glasbenih nagradah napovedala, da bo njen prihajajoči album “Midnights” izšel 21. oktobra, ki je po naključju tudi rojstni dan od Kim Kardashian.

Pogovor na družbenih omrežjih o tej temi se je začel takoj, ko je Taylor razkrila novico.

Prepir med Taylor in Kim se je začel februarja 2016, potem ko je Kanye West izdal svojo pesem “Famous”, ki je vključevala besedilo “Zdi se mi, kot da bova jaz in Taylor morda še skočila med rjuhe / Zakaj? To psico sem naredil znano.”

Julija 2016 je Kim na svojem Snapchat profilu objavila videoposnetke Kanyejevega telefonskega pogovora s Taylor, v katerem ji je prebral besedilo pesmi. Taylor je nato podala izjavo, v kateri je poudarila, da ji ni nikoli povedal, da “me bo v svoji pesmi imenoval ‘ta prasica’.” Kim je Taylor v objavah na družbenih medijih označila tudi za “kačo”. Kasneje je bil objavljen celotni pogovor, ki je razkril, da sta Kim in Kanye izrezala določene dele pogovora.

Preberi si tudi:
Kim Kardashian in Kanye West lagala! Razkrit celotni posnetek pogovora s Taylor Swift

Kim Kardashian in Kanye West lagala! Razkrit celotni posnetek pogovora s Taylor Swift

Razen, če v zadnjih štirih letih nisi brala nobenih spletnih medijev ali revij, potem še predobro veš, da Kanye West in Taylor Swift niti približno nista prijatelja, spor…

Leto pozneje je Taylor ob izdaji svojega albuma “Reputation” ponovno uporabila izraz “kača”.

Torej, ali je datum izida zgolj naključje ali Taylor priliva dodaten ogenj v spor? Verjetno ne bomo nikoli izvedeli, so pa številni njeni oboževalci mnenja, da pevka vsako potezo naredi zelo premišljeno in tudi ta ni izjema.

Preberi si tudi:
Ali lahko Taylor Swift prejme glasbene nagrade za ponovno posnete stare pesmi?

Ali lahko Taylor Swift prejme glasbene nagrade za ponovno posnete stare pesmi?

Taylor Swift je do letošnjega leta izdala dva albuma s ponovno posnetimi starimi pesmimi in oboževalci se sprašujejo, ali je primerna kandidatka za glasbene nagrade. Tiskovni predstavnik Recording…