Britney Spears NIKOLI več ne bi nastopala z Banano: “Kako neumno!”

Po prodoru na pop sceno leta 1998, je Britney Spears izvedla nešteto norih in nepozabnih nastopov. Med njimi je tudi en tak, za katerega zdaj pravi, da je bil zelo neumen.

Leta 2016 je Britney govorila z E! Entertainment Television, kjer je razpravljala o svojem tretjem in najbolj nepozabnem nastopu na MTV nagradah VMA. Pop princesa je naredila vse, da bi v živo premierno predstavila uspešnico z albuma Britney, “I’m a Slave For U.”

Newyorški oder Metropolitanske opere je nadrealistično preobrazila in ga spremenila v džunglo. Vendar ples z 2-metrsko kačo, ki jo je Britney nosila na svojih ramenih, ostaja trenutek večera, o katerem se največ govori.

“To je noro! Zakaj sem to naredial?” je Britney povedala za E! “Hudiča da ne!” je dodala. “To je tako neumno. Ne! Nikoli!”

“Mislim, da je bilo super, a zdaj tega ne bi naredila. Nikoli. Zelo se bojim kač, a bila sem popolnoma neustrašna,” je leta 2016 priznala v intervjuju s Scottom Millsom na radiu BBC 1. “Bilo je kulsko … takrat sem se [bala kač], vendar sem bila tako navdušena, da sem si rekla: ‘Kakorkoli!'”

Zanimivost glede kače pa je ta, da ni imela imena vse do trenutka, ko je Britney plesala z njo. Zvezdnica jo je, zaradi njene rumene barve, poimenovala kar Banana.

Preberi si tudi:
Nekdanja soigralka od Britney Spears razkrila žalostno skrivnost o pop zvezdnici

Nekdanja soigralka od Britney Spears razkrila žalostno skrivnost o pop zvezdnici

Taryn Manning je v njenih začetnih filmskih letih z Zoe Saldaña zaigrala ob pop zvezdnici Britney Spears v filmu “Crossroads” iz leta 2002. V najstniški drami so Manning,…