Domov » Moda & stil » Nasveti, da boš izgledala bolj fotogenična v kopalkah

Nasveti, da boš izgledala bolj fotogenična v kopalkah

Moda & stil

Seveda so ti noro všeč tvoje nove kopalke in povsem normalno je, da si želiš nešteto slik v njih za spomin (in objavo na socialnih medijih, seveda!). S pomočjo teh sedmih nasvetov boš v bikinkah na čisto vsaki sliki izgledala, kot da si rojena za poziranje v njih.

Stopi na prste

(Sydne Style)

(Sydne Style)

Nagnjenost plaže ti lahko kar precej ponagaja, še posebej, ko se slikaš od spredaj. Najboljši način, da vzpostaviš ravnovesje je, da si obuješ namišljene petke in stopiš na prste. Na ta način boš optično podaljšala in izoblikovala noge.

Prenesi vso težo na eno nogo

(Extra Petite)

(Extra Petite)

Zorni kot slikanja je pomemben. Če obrneš telo ali nogo (četudi samo malo), bo tvoje telo izgledalo veliko bolje na sliki. Med slikanjem pomisli na poziranje svoje najljubše zvezdnice na rdeči preprogi.

Dvigni vsaj eno roko

Najslabša stvar, ki jo lahko (ne)narediš med slikanjem (v kopalkah ali brez) je, da imaš roki spuščeni ob telesu. Primi klobuk, lase, očala, karkoli je v tistem trenutku najbolj smiselno, vendar mora hkrati izgledati tudi naravno in sproščeno.

Ne pozabi dvigniti brade

(Wild One Forever)

(Wild One Forever)

Opoldansko sonce lahko na tvojem obrazu nariše neželene sence. S tem, ko dvigneš obraz – tudi če zgolj za centimeter ali dva – lahko izničiš kakršnokoli bleščanje in senčenje.

Vodo v bazenu ali morje uporabi v svojo korist

(Style Me Grasie)

(Style Me Grasie)

Majhni valovi so tvoji najboljši prijatelji, ko gre za zakrivanje predelov, ki jih ne razkazuješ ravno rada (boki, noge). Pomembno je, da stojiš vzravnano, gladina vode pa naj sega malo pod pas, saj boš s tem še poudarila njegovo ozkost.

Ne odidi od doma brez ogrinjala

(Southern Curls and Pearls)

(Southern Curls and Pearls)

Zaveži si ga okoli pasu, saj veliko bolj laska tvoji postavi kot gromozanska brisača, hkrati pa je tudi odličen pripomoček, ko želiš med slikanjem skriti določen predel ali pa ga zgolj drži v roki za bolj razgibano fotografijo.

In ne pozabi, pozirane fotke niso vedno najboljše

Kako prekleto dobro izgledaš na sliki, ki jo je tvoj dragi posnel na skrivaj, ko si se sprehajala po plaži. Vzemi na znanje: gibanje je pomembno.