fbpx

Ne spreglej! Novosti v našem največjem nakupovalnem središču

V našem največjem nakupovalnem središču Citypark vedno poskrbijo, da se obiskovalci počutijo prijetno. »Nakupovalno središče nenehno dograjujemo z novostmi. Tokrat smo v središče umestili moderne, nove klopi za počitek med nakupovanjem,« je ponosno dejal center manager Andrej Ropret.

V Cityparku so odprli tudi dve prenovljeni trgovini. CCC se nahaja na novi lokaciji, osveženo podobo pa ima tudi Desigual, v katerem vas čakajo posebne kolekcije, ki bodo na voljo le v Cityparku. Slednje je ustvarila italijanska modna oblikovalka Stella Jean, v njih pa je začutiti pristen afriški pridih. Vsak modni dodatek je unikaten, a združeni z obleko spregovorijo svojo zgodbo multikulturnega navdiha, ki preveva vso kolekcijo.

V Cityparku kot paradnem konju slovenskih nakupovalnih središč, lahko najdete številne blagovne znamke, ki so dostopne le pri njih. Je vedno znanilec novosti in prostor za druženje, zabave in prijetna nakupovanja. Med nakupovanjem pa se lahko prvem nadstropju okrepčate v eni izmed številnih restavracij z raznovrstno kulinarično izbiro.