Domov » Lepota & zdravje » Nenavaden trik s tekočo podlago, ki ga moraš spoznati!

Nenavaden trik s tekočo podlago, ki ga moraš spoznati!

Lepota & zdravjeLičenje
Nenavaden trik s tekočo podlago, ki ga moraš spoznati!
📷 Life With Me

Vsaka med nami ve, da je tekoča podlaga ključen del vsakega ličenja. Konec koncev je to osnova za vse ostalo. Torej, če je tvoja podlaga popolna, s tem ustvariš popolno platno za ostala ličila. V kolikor pa tekoča podlaga ni idealne teksture za tvoj tip kože ali pa vsebuje dražeče in izsuševalne sestavine, lahko tvegaš maskast končni videz, kar pa nikoli ne izgleda lepo.

Ne glede na to ali za nanos tekoče podlage uporabljaš gobico ali čopič, je vizažistka slavnih Rebecca Restrepo razkrila nenavaden trik, s katerim lahko z vsako tekočo podlago ustvariš sijoč ‘dewy’ videz. In za to potrebuješ le eno sestavino, ki jo imaš vedno doma. To je…

…voda!

Rebecca, ki je med drugim ličila že Mandy Moore, Emily Blunt, Leono Lewis in Debro Messing, ti svetuje, da v dlani zmešaš tekočo podlago s kapljico (ali dvema) vode in mešanico nato kot običajno naneseš na obraz. Na ta način ustvariš sijočo kožo z rdeče preproge. “Voda doda vlago brez mastnega videza, koža pa izgleda sveža in sijoča,” je pojasnila Rebecca.

Vsekakor vredno poskusa, se strinjaš?