Domov » Moda & stil » Blogerke » Blogerka tedna: Katharina Groer – High 5 Nina

Blogerka tedna: Katharina Groer – High 5 Nina

BlogerkeModa & stil
Blogerka tedna: Katharina Groer – High 5 Nina
📷 High 5 Nina

173 centimetrov visoka Katharina prihaja iz Severne Avstrije (blizu Linz-a). Nina, kakor je tudi poimenovala svoj blog, je njen vzdevek, ki se jo drži že od otroštva. Je maturirala, nikoli pa ni študirala, saj je čutila, da to ni zanjo. Že od nekdaj je bila namreč deloholik.

30-letnica na svojem blogu piše o modi, lepoti, načinu življenja, potovanjih in notranjem dekorju. Zelo radi telovadi – najraje na prostem v naravi ali pa doma po programu fitneserke Kayle. Obsedena je s tartufi – na testeninah, pizzi, jajcih, pomfriju, povsod. Poleg tega pa obožuje tudi burgerje, sadne skodelice s pitajo, kavo, tortice in smetano.

Ne prenese gumijastih medvedkov, žvečilnih gumijev in izdelkov iz gume – že sam vonj po gumi se ji gnusi. In še nekaj zanimivosti: Vedno ima pri sebi vazelin za ustnice in kremo za roke, katere si umije najmanj osemkrat na dan (obvezno tudi pred kosilom).

Je ljubiteljica različnih modnih slogov, vse od lahkotno romantičnih do športno-elegantnih modnih kombinacij. Simpatična rjavolaska preprosto ve, kako stilsko kombinirati različne modne kose, za katere se na prvi pogled zdi, da morda sploh ne pašejo skupaj.

Njen blog: High 5 Nina