Domov » Prehrana & Recepti » Nepričakovan pripomoček, ki ga NUJNO potrebuješ v zamrzovalniku

Nepričakovan pripomoček, ki ga NUJNO potrebuješ v zamrzovalniku

Prehrana & Recepti
Nepričakovan pripomoček, ki ga NUJNO potrebuješ v zamrzovalniku
📷 Profimedia

Za najlepše organiziran in pregleden zamrzovalnik!

So tudi pri tebi doma predali v zamrzovalniku tako razmetani, da sploh ne veš kje imaš kaj? Ustanoviteljici The Home Edit-a Clea Shearer in Joanna Teplin sta odkrili nov način, kako organizirati hrano v zamrzovalniku.

Punci sta znani po tem, da za urejanje doma uporabljata nepričakovane predmete. Potrebuješ lušten način za shranjevanje ovojnega papirja? Predlagata uporabo steklene vaze, da so zvitki vidni in stoječi. Potrebuješ večji in bolj pregleden prostor za začimbe? Clea in Joanna sta odkrili, da odlično nalogo opravi vrtljiv servirni krožnik.

Kar pa se tiče organizacije zamrzovalnika pa boš potrebovala en dokaj nepričakovan pripomoček: plastično stojalo za dokumente oz. revije.

(Amazon)

“Stojala za revije so odlična v zamrzovalnikih z izvlečnimi predali za shranjevanje zamrznjene hrane in vsega drugega,” pravita Clea in Joanna, katerih stranke so med drugim tudi Lauren Conrad, Mandy Moore in Kardashianke.

Stojala pa lahko postaviš pokončno ali pa leže, odvisno od tega, kako visoki so predali. Vanje lahko shraniš pizze v škatlah, sladoledne lučke, zamrznjeno zelenjavo, zamrznjeno sadje itd.

Bonus nasvet: V pomoč pri organizaciji pa ti bodo tudi držala oz. opore za knjige, s katerimi boš zelo lepo organizirala zamrznjene pizze in ostala živila v škatlah, da se ne bodo konstantno prevračala v predalih.

(Mömax)