Nepričakovano! Drake in Backstreet Boys skupaj zapeli hit ‘I Want It That Way’

Drake in skupina Backstreet Boys so za svoje oboževalce pripravili veliko presenečenje!

V soboto zvečer (2. julija) je fantovska skupina stopila na oder v rojstnem kraju 35-letnega glasbenika, v Torontu v Kanadi, za zadnjo postajo na njihovi svetovni turneji DNA.

Med šovom se je Drake pridružil fantom na odru.

Drake je bil predstavljen kot “šesti član” Backstreet Boysov in se je fantom pridružil na odru, da bi z njimi zapel “I Want It That Way.”

Preden so začeli nastopati, je Drake skladbo označil za “eno največjih pesmi v glasbeni zgodovini”, preden se je z oboževalci sprehodil po svojih spominih.

“[Ko] sem bil star 13 let … Bil sem neroden otrok in takrat sem bil zaljubljen v to dekle in ona mi ni želela posvetiti pozornosti,” je dejal Drake na odru. “Na moji Bar Mitzvah je prvič v življenju dekle, v katero sem bil zaljubljen, prišlo do mene, medtem ko je igrala ena največjih pesmi na svetu.”

Nadaljeval je: “Vprašala me je, ali bi plesal z njo, in to je bilo prvič, da sem se počutil opaženega. Bilo je prvič, da sem se počutil, kot da imam možnost biti kul. Pesem, ob kateri je želela plesati z menoj, je ena največjih pesmi vseh časov. In mimogrede, če bi me videla zdaj!”