Nepričakovano! TA mlada igralka bo v novem filmu igrala princeso Diano

Za prihajajoči film z naslovom Spencer so končno razkrili, katera igralka bo stopila v čevlje princese Diane. In to je Kristen Stewart!

Kot poroča Deadline, film “prikazuje kritični konec tedna v zgodnjih 90-ih, ko se je Diana odločila, da se poroka s princem Charlesom ne bo obnesla in da mora oditi stran s te poti, ki bi jo nekega popeljala do tega, da bi postala kraljica.”

“Vsi smo odraščali, vsaj jaz sem v svoji generaciji bral in vedel, kaj je pravljica,” je za Deadline povedal režiser filma Pablo Larraín. “Običajno pride princ in poišče princeso, jo zaprosi, da postane njegova žena in na koncu postane kraljica. To je pravljica. Ko se nekdo odloči, da ne bo kraljica, in reče: raje grem svojo pot, je pomembna odločitev, pravljica obrnjena na glavo. Vedno sem bil nad tem zelo presenečen in si mislil, da je to zelo težko storiti. To je srce filma.”

“Kristen je ena od izjemnih igralk,” je dodal Pablo. “Če želite to dobro izpeljati, potrebujete nekaj zelo pomembnega v filmu, kar pa je skrivnost. Kristen je lahko marsikaj, poleg tega pa je lahko zelo skrivnostna in zelo krhka, na koncu tudi zelo močna, kar potrebujemo. Zaradi kombinacije teh elementov sem pomislil nanjo. Kako se je odzvala na scenarij in kako se približuje liku, je lepo videti. Mislim, da bo hkrati naredila nekaj osupljivega in intrigantnega. Ona je sila narave.”

“Videl sem filme od Kristen, ki so tako raznoliki, da je neverjetno, prikazujejo različne plati in njeno raznolikost ter moč kot igralka,” je dodal. “Zelo smo veseli, da jo imamo, zelo je predana. Kot filmski ustvarjalec, ko imaš nekoga, ki ima tako očitno, dramatično in pripovedno težo samo z očmi, potem imaš močno vlogo, ki lahko doseže tisto, kar želimo.”