Nešteto mask in brezmejna pustna zabava v ALEJI, DANES pa v družbi Čukov

Nešteto mask in razigranosti od ježkov, čebelic, gasilcev, Pik Nogavičk, Spidermanov, dinozavrov ter ledenih princesk Els se je ta vikend veselilo na tradicionalni pustni zabavi v ALEJI, ki se je začela že v petek s kurenti.

Kurenti so priklicali pomlad - Modna.si
Kurenti so priklicali pomlad (Foto: Ana Levačič)

Otroci so se prelevili v svoje najljubše junake na delavnicah poslikave obrazov. Norčije pa so se nadaljevale tudi s klovnom Jurijem, ki mu je družba delala še klovnesa. Dodatno je program obogatila še gledališka predstava “Slon Vipko s čarobno tipko”. V predstavi so otroci spoznali pravo radost pustovanja in pustnih mask, ter se ob tem neizmerno zabavali. V ALEJI pust ni ostal praznih ust, saj so vse maske prejele tudi brezplačne krofe.

Nešteto mask se je veselilo na tradicionalni pustni zabavi v ALEJI - Modna.si
Nešteto mask se je veselilo na tradicionalni pustni zabavi v ALEJI (Foto: Janez Štrukelj)

Pustno dogajanje se nadaljuje tudi danes na pustni torek, ko bodo ALEJO ponovno preplavile pustne maske in poplesavale ob zvokih Čukov ob 17. uri. Tudi tokrat bo za vsako maškaro pripravljen slasten krof.

Pridi na veliko pustno rajanje v ALEJI s priljubljenimi ČUKI in pestrim dogajanjem - Modna.si
Aleja

Več informacij o pustu in ostalih pestrih dogodkih v nakupovalni destinaciji ALEJA si lahko ogledate tudi na spletni strani aleja.si/novice-in-dogodki/.