Pevec Usher se je poročil kar med vikendom Super Bowla!

Usher je poročen moški!

Predstavnik 45-letnega pevca je podal izjavo, v kateri potrjuje, da se je pevec poročil z dolgoletno ljubeznijo Jennifer Goicoechea po nastopu na Super Bowlu 2024 pretekli konec tedna.

Usher je vladal na odru med glasbeno predstavo ob polčasu finalne tekme ameriškega nogometa, nato pa s poroko z Jenn poskrbel za najboljšo noč doslej.

Preberi si tudi:
Usher, Alicia Keys - Modna.si

VIDEO: Celotni nastop Usherja med polčasom Super Bowla LVIII z Alicio Keys,…

Usher je bil glavni nastopajoči med glasbenim polčasom na Super Bowlu LVIII, na katerem je zmagala ekipa Kansas City Chiefs, za katero igra Travis Kelce, partner Taylor Swift,…

“Lahko potrdimo, da sta Usher in Jennifer Goicoechea naredila naslednji korak v svojem razmerju in se res poročila v nedeljo zvečer v Las Vegasu, obkrožena s tesnimi prijatelji in družino,” je predstavnik povedal za People. “Oba se veselita, da bosta še naprej skupaj vzgajala svoje otroke, obdana z ljubeznijo, in se vsem zahvaljujemo za lepe želje.”

Usher in Jenn sta se poročila v majhni kapelici na prostem Vegas Weddings’ Terrace Gazebo.

Jennifer Goicoechea in Usher po poroki - Modna.si
Jennifer Goicoechea in Usher po poroki (Foto: Profimedia)

Po poroki sta se Usher in Jenn pojavila v javnosti oblečena v bela oblačila, on pa je na levem prstancu nosil zlat poročni prstan.

Jennifer in Usher imata skupaj dva otroka: hčerko Sovereign (rodila l. 2020) in sina Sire (rodil l. 2021). Iz razmerja z bivšo ženo Tameko Foster pa ima še dva sinova, Usherja V in Naviyda Elyja.

Preberi si tudi:
Travis Kelce, Taylor Swift - Modna.si

Kako sta Taylor Swift in Travis Kelce proslavila zmago njegove ekipe na Super Bowlu LVIII

Taylor Swift je prišla na igrišče in s svojim fantom Travisom Kelceom proslavila veliko zmago njegove ekipe na Super Bowlu 2024! Travis and Taylor. 🥹❤️ pic.twitter.com/wCb19KO0Qa — NFL…