Nevesta Olivia Culpo na poroki brez maskare, brez črtala in brez šminke – Pa je res?

Olivia Culpo se je le nekaj dni po poroki s Christianom McCaffreyjem odzvala na video, v katerem je TikTokerka kritizirala njeno ličenje.

“Poročni članek Olivie Culpo v Vogueu, v katerem piše, da ne nosi maskare, ne svinčnika za obrvi in niti ​črtala za ustnice, mi daje ‘nisem kot vsa ostala dekleta’ vibracije,” je Jessica Weslie Arena zapisala na video.

@jessweslie #greenscreen #olivaculpo #christianmccaffrey #wedding #fyp ♬ original sound – Jessica Weslie Arena

V videoposnetku je pojasnila: “Vemo, da ima Olivia Culpo dvig trepalnic … tako da seveda ne bo nosila maskare,” je nadaljevala Jessica. “In če pogledate njene ustnice, je nekaj na njenih ustnicah. Bodisi rdečilo za ustnice ali šminka.”

“Morda je [detajl obrvi] resničen … toda očitno je Olivia Culpo naredila nekaj, da ji ni treba nositi maskare, da ji ni treba nositi črtala za ustnice,” je zaključila.

32-letna zvezdnica je komentirala objavo: “To je bil intervju … vprašali so me, kakšna so bila moja ličila …………………………”

Čeprav ne moremo zanikati dejstva, da je Olivia naravna lepotica, pa je zagotovo pred poroko opravila določene kozmetične tretmaje, z namenom, da ji ne bo treba uporabiti določenih ličil in bo njen makeup čim bolj minimalističen. Težava je le ta, da ni spregovorila tudi o teh lepotnih tretmajih, zaradi česar se marsikatera punca ali ženska ob pogledu na njeno “naravno” lepoto, navidez brez popravkov, počuti slabše v svoji koži brez ličil.