Praznovanje 11 let radikalnih inovacij: FOREO rojstni dan, vaša zabava

FOREO, vodilna svetovna blagovna znamka na področju medicinske tehnologije za nego kože, praznuje 11. obletnico delovanja. Z več kot 20 milijoni uporabnikov in maloprodajno prisotnostjo v več kot 80 državah je FOREO od leta 2013 v ospredju lepotnih inovacij. FOREO združuje vrhunsko tehnologijo, večkrat nagrajeno švedsko oblikovanje in razumevanje naravnih procesov v koži, s čimer omogoča, da je samopomoč preprosta, enostavna in prijetna.

Podjetje FOREO, ki je bilo ustanovljeno kot posledica napačnega darila ob obletnici in ima sedež na Švedskem, je navdih črpalo iz strasti do minimalističnega oblikovanja in poudarka na elegantnih, funkcionalnih oblikah. Kot blagovna znamka, ki je predana izjemni kakovosti in inovacijam, je FOREO ustvaril vizionarske in učinkovite izdelke, ki so zasnovani tako, da bodo trajali vse življenje. Od revolucionarne naprave za čiščenje obraza LUNA™, naprave za globinsko vlaženje obraza UFO™, do najmočnejše naprave za mikrotoke BEAR™ in prve silikonske sonične zobne ščetke na svetu ISSA™ – FOREO se je odločil, da bo namesto postopnih izboljšav obstoječih izdelkov vodil z inovativnimi koncepti.

FOREO se osredotoča na radikalne inovacije in uvajanje revolucionarnih tehnologij, ki postavljajo nove standarde v lepotni industriji. Ugotavljajo, kaj manjka, in ustvarjajo sodobne, k uporabniku usmerjene rešitve. Razvojni proces za vsako napravo običajno traja več let, kar omogoča ustvarjanje novih tehnologij, temeljite raziskave, oblikovanje in izpopolnjevanje vseh vidikov. Tako so na primer skoraj pet let razvijali UFO™, prvo pametno masko za nego na svetu.

UFO™ ponuja nego obraza na ravni spa v dveh minutah ali manj, saj združuje svetlobno terapijo LED s krioterapijo (hlajenjem), termoterapijo (segrevanjem) in pulzacijami T-Sonic™. Prva generacija UFO™ je bila predstavljena leta 2018 in je uvedla povsem nov način uporabe obraznih mask, ki 20-minutno nego spremeni v revolucionarni dvominutni ritual s klinično dokazanimi rezultati pri učinkovitem reševanju določenih težav kože. Danes tretja generacija naprave za globinsko vlaženje obraza, UFO™ 3, ponuja 14 specializiranih tretmajev maske, hitrejše segrevanje, način Easy Mode z osmimi tretmaji za hitro uporabo brez povezave, tehnične prilagoditve prek aplikacije in napreden nadzor temperature – vse to je zasnovano za maksimalno povečanje koristi sestavin v vaši najljubši maski z aktiviranjem UFO™.

Praznovanje 11 let radikalnih inovacij: FOREO rojstni dan, vaša zabavaUvajanje najsodobnejših tehnologij je včasih zastrašujoče, zato je FOREO odločen, da bodo njegove naprave intuitivne in enostavne za uporabo. Verjamejo, da inovacije ne smejo ogroziti preprostosti – njihove naprave poosebljajo to filozofijo, saj brezhibno združujejo napredne tehnologije z enostavno uporabo.

Drug primer je švedska lepotna rutina, ki je revolucionarna različica tradicionalnih postopkov za nego kože podjetja FOREO. Ta rutinska nega v treh korakih in pol, ki jo je mogoče opraviti v samo sedmih minutah, temelji na minimalnem številu izdelkov in korakov ter zagotavlja največje rezultate in visokotehnološki pristop k naravni lepoti.

Lani je FOREO svojo ponudbo razširil s kolekcijo izdelkov za nego kože, s čimer je okrepil svojo zavezanost k doseganju čim boljših rezultatov z združevanjem tehnologije in nege kože ter tako oblikoval pristop “koža-tehnika”, pri katerem se rezultati medsebojno krepijo. Ta edinstven pristop izboljša absorpcijo aktivnih sestavin v izdelkih za nego kože in zagotavlja izjemno učinkovitost pri obravnavi posebnih težav kože.

Praznovanje 11 let radikalnih inovacij: FOREO rojstni dan, vaša zabavaV prihodnosti bo švedski velikan na področju kožne tehnologije nadaljeval svojo pot radikalnih inovacij, zlasti v segmentu izdelkov proti staranju. FAQ™ Swiss, nova blagovna znamka pod okriljem FOREO, je vodilna v novi dobi preprečevanja staranja kot najmočnejše združitve profesionalne in domače lepote. Posvečamo se razvoju inovativnih neinvazivnih tretmajev, ki so zasnovani za uporabo v udobju vašega doma.

Vse naprave FOREO in linijo za nego kože lahko najdete na spletnem mestu foreo.com in pri uradnih partnerjih: Douglas.si.