Nikar ne uživaj teh živil, preden oblečeš kopalke

Zdaj, ko je poletje končno tu, si vsaka seveda želi, da njeno telo v bikini sezoni izgleda najbolje kot lahko. Prišel je čas, da oblečeš svoje najljubše bikinke in se ponosno sprehodiš po plaži! Ampak, če boš pred tem zaužila napačna živila, se boš v kopalkah počutila napihnjeno in neprijetno. Upri se spodnjim živilom, ki ti bodo samo pokvarili sproščujoč dan na plaži!

Pivo

Pivo napihne skorajda čisto vsakega, zato je že uživanje samo enega pred odhodom na plažo katastrofalna ideja. Da ne boš imela na plaži pivskega trebuščka, raje srkaj toplo vodo (tukaj razkrivamo, zakaj mrzla ni priporočljiva) in se popolnoma odpovej alkoholnim pijačam, ki te bodo le napihnile.

Visokohidratna živila

Kakršnakoli hrana z visoko vsebnostjo ogljikovih hidratov bo povzročila napihnjenost, zato previdno s pecivom in kruhom. Beli kruh vsebuje rafiniran sladkor in ogljikove hidrate, ki napolnijo tvoje telo s praznimi kalorijami, ki se v telesu shranijo v obliki maščob.

Gazirane pijače

Gazirane pijače so velika napaka pred odhodom na plažo. Karbonacija v teh pijačah bo povzročila, da te bo napenjalo, česar pa si nobena ne želi med ležanjem na plaži.

Čips

Čips in ostali mastni prigrizki lahko v telesu povzročijo vnetja, zaradi česar boš imela občutek, da si se zredila. Namesto čipsa za hranljiv in okusen prigrizek na plaži raje uživaj zelenjavo, kot sta korenje in zelena.