6 najbolj vsestranskih modnih kosov za tvojo poletno garderobo

Ko kupujemo nova oblačila, pogosto medtem razmišljamo o življenjski dobi vsakega posameznega kosa. Ga lahko nosimo na več različnih načinov? Je primeren tako za dnevno nošenje kot tudi za večerne priložnosti? Ko izbiraš ključne kose za sezonsko garderobo, investiraj v tista oblačila, za katera si prepričana, da jih boš lahko nosila znova in znova, čim bolj pa se izogibaj kratkotrajnim trendom, ki ti kaj hitro samo še zasedajo prostor v omari.

V nadaljevanju ti predstavljamo 6 vsestranskih kosov, ki bodo obogatili in popestrili tvojo poletno garderobo.

Mala bela oblekica

Oprosti nam, če bomo v njej preživele kar celo poletje. Svojo kombiniraj s sandali brez pete in jeans jakno ali pa s petkami in živahnimi resastimi uhani. Med neskončno različnimi oblikami in stili, poišči model, ki najbolj pristaja tvoji obliki postave.

Mule

Trenutno imajo mule svoj trenutek. So izjemno v trendu in lahko jih nosiš na nešteto različnih načinov. Odlično izgledajo tako z odrezanimi kavbojkami kot tudi s poletnimi oblekami. Mule so čevlji stare šole, v katerih se počutiš moderno in sveže – popolna posodobitev tvoje poletne garderobe.

Odrezane kavbojke

Pokaži gležnje! Lepota odrezanih kavbojk se skriva v tem, da odlično izgledajo tako s čevlji s peto kot tudi brez nje, zaradi česar so idealen prehodni kos iz dnevnega stajlinga v večernega.

Nevtralen svilen top

Ženstven, svilen top v nevtralni barvi ne sme manjkati v nobeni garderobi. Je odličen osnovni kos, ki ga lahko oblečeš za v službo pod jakno ali blazer ali pa ga nosiš samostojno s kratkimi denim ali elegantnimi hlačami ter petkami. Kakorkoli, to je kos, h kateremu se boš vračala znova in znova.

Srajca z gumbi

Preproste srajce z gumbi lahko kombiniraš na nešteto različnih načinov, poleg tega pa jo lahko na toliko različnih načinov tudi zavežeš in zatlačiš za pas. En od naših najljubših načinov nošenja je z visokimi kavbojkami – srajce nikar ne zatlači za pas, ampak jo v pasu zaveži. Čudovita osvežitev sicer zelo preprosti silhueti.

Živahno ‘pencil’ krilo

Poletje je popolni izgovor za igranje z barvami. Namesto, da konstantno oblačiš klasično krilo v nevtralni barvi, potegni iz omare tisto v živahnem odtenku, ki bo vnesla malo zabave v tvoj stajling. Zraven obleci preprosto t-majico, karirasto srajco ali pa tisti svilen top, ki smo ga omenili malo prej in že imaš tri različne stajlinge za tri različne priložnosti.