To živilo je že desetletja prepovedano na krožnikih angleške kraljeve družine!

Zelo logična poteza!

Carolyn Robb je bila glavna kuharica za kraljevo družino od leta 1989 do leta 2000. V svoji knjigi The Royal Touch je razkrila nekaj najljubših receptov princa Charlesa, princese Diane, princa Williama in princa Harryja.

V nedavnem intervjuju pa je Carolyn razkrila tudi nekaj kraljevih kuharskih skrivnosti, vključno s tem, katera sestavina nikoli ni smela biti prisotna v jedeh.

Najljubša hrana Charlesa in Diane: Pridelovala sta svoje sadje in zelenjavo, tako da je bilo skorajda vse z domačega vrta. Oba sta se zelo zdravo prehranjevala.

Živila na prepovedanem seznamu: Edino živilo, ki je prepovedano, je česen. Razlog za to pa je, da ima kraljeva družina ogromno javnih nastopov ter je veliko v neposredni bližini ljudi in zato nikoli ne želi imeti neprijetnega česnovega zadaha.

So bili obroki vedno ekstravagantni? Presenetljivo ne. Veliko živil je prišlo v kuhinjo z lastnega vrta. Mleko so pridelovale krave na posesti. Hrana je bila ekstravagantna samo ob posebnih priložnostih, ko so imeli povabljene ljudi.

Ali veš, kaj je skrivnost brezhibne polti vojvodinje Kate in kaj najraje je za zajtrk?