NIVEA predstavlja serum za napeto kožo z bakuchiolom za takojšen učinek liftinga

NIVEA je linijo Cellular Expert Lift dopolnila s 3-Zone serumom, ki napne kožo na obrazu, vratu in dekolteju ter ji povrne mladosten videz. Glavno sestavino predstavlja čisti bakuchiol, ki že takoj po nanosu zgladi gube, koža pa je po štirih urah bistveno bolj čvrsta.

Koža opravlja številne naloge: ščiti nas pred zunanjimi vplivi, uravnava našo telesno temperaturo in učinkovito zadržuje vodo. Ob vsem tem ne preseneča, da se s časom utrudi in podleže naravnemu procesu staranja. Ta vodi v izgubo kolagena in naravne prožnosti, volumna ter vlage, kar posledično vpliva na pojav vidnih gubic, drobnih linij in zmanjšano čvrstost kože. Zato je pomembno, da nego kože prilagodimo spremembam in zadovoljimo posebne potrebe kože.

Bakuchiol – učinkovina proti znakom staranja

NIVEA Cellular Expert Lift 3-Zone serum za napeto kožo z desetkrat večjo koncentracijo čistega bakuchiola - Modna.si
NIVEA Cellular Expert Lift 3-Zone serum za napeto kožo z desetkrat večjo koncentracijo čistega bakuchiola

NIVEA je linijo Cellular Expert Lift dopolnila z novim izdelkom, ki nudi takojšen učinek liftinga. Serum NIVEA Cellular Expert Lift 3-Zone za napeto kožo z desetkrat večjo koncentracijo čistega bakuchiola* v hipu zgladi gube, izboljša prožnost za 50 % in učvrsti kožo na obrazu, vratu in dekolteju – in to le štiri ure po nanosu.

* v primerjavi s koncentracijo bakuchiola v drugih izdelkih NIVEA Cellular Expert Lift

Glavno sestavino linije NIVEA Cellular Expert Lift predstavlja bakuchiol, rastlinska alternativa retinolu z izjemnim učinkom na zmanjšanje gubic. Bakuchiol v 3-Zone serumu za napeto kožo pospeši tvorbo kolagena za 48 % v samo štirih urah po nanosu in bistveno izboljša čvrstost kože.

Bakuchiol v serumu NIVEA Cellular Expert Lift je 100% naraven, nežen in primeren za občutljivo kožo. Namenjen je tako dnevni kot nočni negi, pri čemer ga je treba nanesti na očiščen obraz, vrat in dekolte.

Dopolnjena dnevna ali nočna nega z drugimi izdelki linije Cellular Expert Lift

NIVEA je linijo Cellular Expert Lift dopolnila z novim izdelkom, ki nudi takojšen učinek liftinga - Modna.si
NIVEA je linijo Cellular Expert Lift dopolnila z novim izdelkom, ki nudi takojšen učinek liftinga

Dnevna krema NIVEA Cellular Expert Lift z zaščitnim faktorjem ZF 30 s čistim bakuchiolom in dvema vrstama hialuronske kisline za vidno čvrstejšo in prožnejšo kožo preoblikuje konture obraza in zmanjša globoke gube.

Nočna krema NIVEA Cellular Expert Lift spodbuja naravni proces obnavljanja in regeneracije kože ponoči ter pomaga vidno zmanjšati globoke gube. Okrepi kožno bariero, da prepreči nadaljnje znake staranja. Konture obraza bodo bolj opazne, že po enem tednu uporabe pa bo koža opazno prožnejša.

Za celovito redno nego, ki poskrbi za mladosten videz, je na voljo Sheet maska NIVEA Cellular Expert Lift Sculpting. Inovativna formula s čistim bakuchiolom in hialuronsko kislino zapolni gube, učvrsti in zgladi kožo ter preoblikuje konture obraza.