fbpx

Stvari, ki bi jih morali vsak dan narediti za svojega partnerja

…in tvoj partner za tebe!

Vsakodnevno življenje je v današnjem času pogosto prenatrpano in naša romantična zveza je običajno prva, ki začne trpeti. Ampak nikakor ne bi smeli dovoliti, da zmagajo zapolnjeni urniki in izčrpanost. Če vsak dan naredimo sledeče štiri stvari, bomo zvezo ohranjali trdno, srečno in ljubečo ne glede na to, kako stresne bodo razmere.

1. Skupaj jejta obrok

Skorajda čisto vsak strokovnjak za zveze zagovarja dejstvo, kako pomembno je imeti s partnerjem določeno rutino – kar pa je precej težko, ko ima vsak drugačen delovni ritem. Rešitev? Vzemita si nekaj časa v dnevu in pojejta skupaj vsaj en obrok. Tako bosta lahko uživala v družbi drug drugega in imela čisto vsak dan vsaj eno pozitivno skupno izkušnjo.

2. Javi se

Ostati povezan s svojim partnerjem, tudi ko nista v istem prostoru, je bistvenega pomena za razmerje z obojestransko podporo. In sploh ne zahteva veliko truda – kratek klic ali sporočilo, v katerem preveriš, kako poteka njegov dan ali pa ga vprašaš, kaj si želi za večerjo, ustvari občutek udobja, mirnosti in povezanosti. Tudi če je partner v službi zelo zaseden in ti ne more takoj odpisati, je gesta tista, ki šteje.

3. Poljubi ga

Resnica: Brez fizične intimnosti se romantika spreobrne v prijateljstvo. In prav zato je zelo pomembno, da svojega partnerja poljubiš čim večkrat. To nikakor ne pomeni, da mora biti vsak poljub dolg in vroč – dovolj je že hiter, nežen poljubček enkrat na dan, da ohranita fizično povezanost tako močno, kot je duševna povezanost.

4. Smejta se

Več kot se smejita, raje se imata. Tudi če ti gre tvoj partner od časa do časa na živce, je smeh tisto sladko zdravilo, zaradi katerega so vse slabe stvari v trenutku pozabljene. Najdita nekaj, kar nasmeje oba (ali je to interna šala, smešen plesni gib ali pa komična TV serija) in vpeljita to v vsakdanjo rutino. Dan, ko se do solz nasmejiš s svojim partnerjem? Kaj je sploh lahko še boljše od tega!

Preberi si tudi:
Zaljubljeni par - Modna.si

9 malenkosti, ki bodo izjemno izboljšale vajin odnos

Koliko časa sta že skupaj s tvojim partnerjem? Ne pozabi, za vsako razmerje se je treba truditi, zaradi česar nikoli ne škodi narediti manjših sprememb, ki bodo maksimalno…