Domov » VIP » NORO! Poglej, kako zelo se je v 11-ih letih spremenil glas Kim Kardashian

NORO! Poglej, kako zelo se je v 11-ih letih spremenil glas Kim Kardashian

VIP
NORO! Poglej, kako zelo se je v 11-ih letih spremenil glas Kim Kardashian
📷 KKW Fragrance / Instagram

Zvezdnica je bila nad odkritjem celo sama šokirana!

Nobenega dvoma ni, da ko gre za zvezdniške preobrazbe, jih nihče ni naredil bolje od Kim Kardashian. Od njenega stila do obnašanja ter vsega vmes, je Kim praktično neprepoznavna in povsem druga ženska, kakršna je bila leta 2007. Zelo očitno pa je preobrazbo doživel tudi njen glas!

24. julija je voditeljica pogovorne oddaje Ellen DeGeneres v čast vikendu, posvečenemu Kardashiankam, na Twitterju objavila kratek video oddaje iz leta 2007, v kateri je gostovala Kim. Nad svojim glasom je bila zvezdnica tako zelo presenečena, da je na Twitterju celo sama komentirala posnetek: “Resnično sem zmedena, kako se je lahko moj glas toliko spremenil!”

Za primerjavo si spodaj oglej še video, ki ga je Kim posnela letos:

Sprememba glasu je kar očitna, kajne?

Pa se lahko naš glas sčasoma resnično tako zelo spremeni? Po poročanju NBC-ja, lahko naš glas z leti postane šibkejši ali bolj tresajoč, kar pa se tiče izgovorjave, tona in podobno, pa ni veliko dokazov, ki bi potrjevali, da se to zgodi naravno. Glede na to, da je Kim stara šele 37 let, se zdi malo verjetno, da bi lahko imela starost kaj opraviti z njenim spreminjajočim se glasom.

Po vsej verjetnosti je Kim leta 2007 govorila z drugačnim tonom zato, ker je bila dokaj nova na zvezdniški sceni in si je še morala ustvariti Kim Kardashian persono, kakršno poznamo danes. Se spomniš, kako je Madonna več desetletij govorila z lažnim britanskim naglasom, da bi naredila boljši vtis? Tako nekako je bilo verjetno tudi pri Kim.