NORO! Tako se pravilno odpre in zapre vrečko Haribo bonbonov

Haribo bonboni so priljubljeni med malimi in velikimi sladkosnedi po vsem svetu. Njihove pisane vrečke prinašajo veselje tako otrokom kot odraslim, saj ponujajo široko paleto okusov in oblik, ki navdušujejo že desetletja. A vse do nedavnega smo očitno živeli v laži, kako se v resnici pravilno odpre in zapre Haribo vrečko.

Če tudi sami spadate med tiste, ki so vrečko odpirali s škarjami in jo nato zapirali z raznimi elastikami ali sponkami, ali pa ste vrečko z rokami raztrgali, boste zdaj šokirani. Uporabnica na Instagramu @majormumhacks je objavila video, v katerem prikazuje, kako se pravilno odpre in zapre vrečko Haribo bonbonov.

Postopek: S prsti primeš zavihek na sredini zgoraj, ga potegneš po sredini navzdol in vrečka je odprta! Za zapiranje pa vrečko od spodaj navzgor malo zarolaš, potegneš trak skozi odprtino zgoraj, zavihaš nazaj in vrečka je zaprta.

Vrečka bo s tem trikom tesno zaprta tudi, ko ste na poti in nimate pri roki nobenih pripomočkov za zapiranje.

Preberi si tudi:
VIDEO: Kako enostavno popraviti razpokan motiv na majici - Modna.si

VIDEO: Kako enostavno popraviti razpokan motiv na majici

Ste kdaj imeli najljubšo majico, ki ste jo nosili s ponosom, vendar je po nešteto pranjih motiv na majici razpokal? Ali pa ima najljubšo majico z motivom vaš…