Ali to pomeni, da Hailey in Justin Bieber pričakujeta deklico?

Številni pozorni sledilci Hailey Bieber na Instagramu so opazili potencialni namig, ki bi lahko nakazoval, da 27-letna manekenka in njen mož Justin Bieber morda pričakujeta prihod deklice. V začetku prejšnjega meseca je par objavil, da pričakujeta prvega otroka.

Preberi si tudi:
Justin Bieber, Hailey Bieber - Modna.si

Hailey Bieber je noseča! Z Justinom Bieberjem pričakujeta prvega otroka

Justin Bieber in Hailey Bieber bosta postala starša! Par je v četrtek, 9. maja objavil veselo novico na družbenih omrežjih. 30-letni glasbenik in 27-letna manekenka, ki sta se…

Hailey pa je ta teden na Instagramu delila zbirko čudovitih spomladanskih fotografij, ki prikazujejo njen nosečniški trebušček, čudovite selfije s 30-letnim pevcem in slastne kulinarične dobrote, v katerih je uživala. Manekenka je pod svojo objavo zapisala: “majhni češnjevi cvetovi na mojih nohtih, majhen češnjev cvet v mojem trebuhu” in zraven dodala emocionalni simbol roza cvetlice 🌸.

Oboževalci so v predelu za komentarje nemudoma delili svoje misli, pri čemer so mnogi menili, da zapis namiguje na t, da je na poti deklica. “Dojenček Bieber je punčka,” je zapisal en navdušen sledilec, drugi pa je dodal: “ok, punčka je!” Nekdo drug se je oglasil in komentiral: “PUNČKA JE POTRJENA AHHHHHH.”

Nekateri drugo pa so celo špekulirali, da ima Haileyina objava dvojni namen, ne le razkritje spola otroka, ampak tudi namigovanje na ime otroka, za katerega menijo, da je Blossom. “Je deklica? Ji boš dala ime Blossom? Ali neko ime rože?” Eden je vprašal, drugi pa na to odgovoril: “Blossom Bieber zveni preveč dobro!”

Kljub nobeni uradni izjavi Hailey, ki bi potrdila ali zanikla te govorice in komentarje oboževalcev, so viri za revijo People potrdili, da sta z njenim mož že izbrala ime za svojega bodočega otroka in “menita, da je popolno”.

Preberi si tudi:
Hailey Bieber - Modna.si

Hailey Bieber med nosečnostjo hrepeni po zelo specifični kombinaciji hrane

Hailey Bieber med nosečnostjo s prvim otrokom hrepeni po zelo specifični hrani. 27-letna manekenka in ustanoviteljica lepotne znamke Rhode Skin v začetku tega meseca razkrila, da z možem…