Mariah Carey o dieti, s katero je shujšala več kot 30 kg: Norveški losos in kapre!

Mariah Carey že od aprilskega začetka rezidence v Las Vegasu navdušuje oboževalce s svojim osupljivim vokalom, dinamičnimi nastopi in elegantnim, bleščečim slogom.

55-letnica pa je tudi med nastopom na podelitvi grammyjev leta 2024 prejemala pohvale za svoj zdrav, sijoč videz ter svojo izklesano postavo po opazni izgubi teže.

Pevka je po svoji operaciji želodca leta 2017 popolnoma spremenila svoje prehranjevalne navade in izločila ocvrto hrano in sladke pijače, zaradi česar je postopoma začela topiti kilograme, vendar ne tako opazno, kot v zadnjem času.

Vir je za Life & Style spregovoril glede Careyjinega takratnega fotografiranja: “Mariah je zelo navdušena nad kampanjo. Rada vidi sebe, kako izgleda seksi na vseh plakatih.”

Vir je nadaljeval: “Mariah sovraži telovadbo, zato nekateri ljudje mislijo, da dobiva injekcije za hujšanje, drugi pa trdijo, da je dejansko spremenila svoje prehranjevalne navade, opustila je ocvrto hrano in sladke pijače. Karkoli že Mariah počne, danes izgleda bolje kot kdajkoli prej.”

Pred leti je pevka za E! News razkrila, kakšno hrano uživa, ko želi shujšati: “Res je težka. Moja dieta, sovražili bi jo. Vse, kar jeste, je norveški losos in kapre vsak dan. To je to.”

Ampak ali Mariah res vsak dan jé samo lososa in kapre? “Opustila je čokolado in druge sladkarije, in ko ima željo po tem, poje majhne koščke sadja, kot so borovnice ali mango,” je za publikacijo povedal vir.

Dodal je še, da Mariah tudi “redno telovadi in uživa čisto, polnovredno hrano s poudarkom na zelenjavi. Prav tako je izločila ogljikove hidrate in kruh.” Očitno deluje!